Malwersacje finansowe
Napisano 2005-05-06, godz. 12:03
Czy ktos slyszal o takich aferach i o ich rozwiazaniu ?
Napisano 2005-05-14, godz. 04:52
swego czasu u mnie w zborze (w moim byłym zborze ;-) ) doszło do czegoś takiego ;-) było to z kasiorą która zbierano na budowę sali krolestwa. Kilku strasznych braci umiejetnie je wykorzystało ale na rozkręcenie swoich biznesów i spłate swoich zadłużeń komorniczych. o ile mi wiadomo sprawę zatuszowano, a osoby które za głośno krzyczały na ten temat zostały wykluczone i tak zbór Wałbrzych-Centrum pozbył sie połowy swoich wiernych ;-) a publicznie ogłoszono że to odstępcy ;-)Czy i jak SJ rozliczaja osoby wine defraudacji pieniedzy organizacyjnych ?
Czyli kasiora i wpływy wygrały ;-)
"Religia jest obrazą godności ludzkiej
Bez niej mamy dobrych ludzi czyniących dobre rzeczy
i złych ludzi czyniących złe rzeczy
Żeby jednak dobrzy ludzie czynili złe rzeczy,
potrzeba religii" Richard Dawkins
Napisano 2005-05-14, godz. 06:29
Ten człowiek nie jest już starszym w naszym zborze ale jest w innym i ma sie dobrze ostatnio nawet wygłosił przemówienie w jednym ze zborów o zachowaniu czystej twarzy, co za ironia !!!!!!!! Nam zalecono siedzieć cicho i być posłusznym
Napisano 2005-05-15, godz. 23:21
A sie uśmiałem ....ludzie widac, że cos macie z głowkami, ze bajki opowiadacie..swego czasu u mnie w zborze (w moim byłym zborze ;-) ) doszło do czegoś takiego ;-) było to z kasiorą która zbierano na budowę sali krolestwa. Kilku strasznych braci umiejetnie je wykorzystało ale na rozkręcenie swoich biznesów i spłate swoich zadłużeń komorniczych. o ile mi wiadomo sprawę zatuszowano, a osoby które za głośno krzyczały na ten temat zostały wykluczone i tak zbór Wałbrzych-Centrum pozbył sie połowy swoich wiernych ;-) a publicznie ogłoszono że to odstępcy ;-)Czy i jak SJ rozliczaja osoby wine defraudacji pieniedzy organizacyjnych ?
Czyli kasiora i wpływy wygrały ;-)
Żal mi was, ale trudno....
Napisano 2005-05-22, godz. 10:57
Żal mi was, ale trudno
Man Ciebie też żal ,być może krótko żyjesz i mało wiesz i nic nie widzisz ale to naturalne
Napisano 2005-05-22, godz. 11:56
jak mówią "pluć swini w twarz a ona mówi że deszcz pada"sie uśmiałem ....ludzie widac, że cos macie z głowkami, ze bajki opowiadacie..
Żal mi was, ale trudno....
"Religia jest obrazą godności ludzkiej
Bez niej mamy dobrych ludzi czyniących dobre rzeczy
i złych ludzi czyniących złe rzeczy
Żeby jednak dobrzy ludzie czynili złe rzeczy,
potrzeba religii" Richard Dawkins
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych