do byłych śJ
Napisano 2005-12-10, godz. 18:25
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany pomocą pani Maji w napisaniu tego materiału, to bardzo proszę o kontakt ze mną:
mail - [email protected]
GG - 3381793
Chodzi głównie o wypowiedzi, co skloniło Cię do odejścia od ŚJ i dlaczego wybrałeś taką, a nie inną religię teraz.
Możesz wystąpić anonimowo lub oficjalnie.
Pzdr.
A member of AJWRB group
Napisano 2005-12-13, godz. 17:29
No, ale program zapowiada się ciekawie...
Kto chętny? Bo ja tak

Pzdr.
A member of AJWRB group
Napisano 2006-01-03, godz. 09:07

Napisano 2006-01-03, godz. 09:53
Zwróciła się do mnie z prośbą o pomoc reporterka z Gazety Wyborczej, która pracuje nad materiałem o tematyce nawróceń... a konkretnie chciałaby zrobić felieton o ŚJ którzy "nawrócili się" na katolicyzm, chociaż chyba nie tylko.
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany pomocą pani Maji w napisaniu tego materiału, to bardzo proszę o kontakt ze mną:
mail - [email protected]
GG - 3381793
Chodzi głównie o wypowiedzi, co skloniło Cię do odejścia od ŚJ i dlaczego wybrałeś taką, a nie inną religię teraz.
Możesz wystąpić anonimowo lub oficjalnie.
Pzdr.
Modelowo pasuje tu niewątpliwie Sebastian. Ja niestety nie dostąpilem tej rozkoszy ducha z przebywania w "najlepszej i jedynej, matce naszej"
Świadomość zagrożenia ze strony strażnicy, w postaci programowego wyniszczania w człowieku tożsamości kulturowej, ojczyźnianej, rodzinnej z pewnością przyczyniła się do przywrócenia mi wiary moich ojców. Wiary, w której nauczyli mnie kochać świat i ludzi.
Ale o tym po tym.
Bardzo chciałbym taki program obejrzeć i już sie boję ,że mógłbym go przeoczyć.
Jeśli można, daj znać w miarę mozliwości wcześniej Liberale, jak będzie w TV
Dziękuję
P.S.
Sebastian, przepraszam, że się "porządzilem" twoją osobą. No, ale trudno, co pomyslane to na papier.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych