chcę odejść
Napisano 2006-03-07, godz. 22:55
Napisano 2006-03-07, godz. 23:46
Don't worry be happy
pawel
Islam zdominuje świat
Islam będzie rządzić światem
Ściąć głowy tym, którzy znieważą Islam
Islam jest religią pokoju...
Napisano 2006-03-08, godz. 10:05
abi: moja cała rodzina jest w prawdzie ino ja nie, o mnie można powiedzieć że jestem: "przy prawdzie" bo jak się z nimi mieszka to ciężko się od tego odciąć/uwolnić/odżegnać - jakkolwiek by to nazwać... jak masz mocną psyche to sobie poradzisz, jak nie to nawet nie próbuj odchodzić bo Cię zniszczą (nie rodzice, a namolni Starsi itp) - taka prawda niestety - na razie "zaczynasz słabnąć duchowo" więc przygotuj się na wszelaką pomoc duchową zgodnie z zaleceniami WTS, trzeba też odpowiedzieć sobie na pytanie: dlaczego chcę odejść? jeżeli powodem jest to: że nic Cię nie cieszy to... sorry... ale chyba powinnaś trochę dojrzeć/dorosnąć... i dopiero podejmować życiowe decyzje. Powodzenia
Napisano 2006-03-08, godz. 11:13
Dobre dobremoja cała rodzina jest w prawdzie ino ja nie, o mnie można powiedzieć że jestem: "przy prawdzie" bo jak się z nimi mieszka to ciężko się od tego odciąć/uwolnić/odżegnać - jakkolwiek by to nazwać...
Islam zdominuje świat
Napisano 2006-03-08, godz. 11:17
Islam zdominuje świat
Napisano 2006-03-08, godz. 11:48
odchodzenie jest trudne, to fakt. Mnie ono zajęło prawie siedem lat, licząc od pierwszych wątpliwości. Poza tym, nie ma tak, że ktoś jest albo cały czas słaby psychicznie albo cały czas mocny. To jest zmienne w czasie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych