Jak mawiają złodzieje
"Jak Cię złapią za rękę, mów że nie TWOJA RĘKA "

A Z INNEJ BAJKI
"Już był w ogródku, już witał się z gaską........"
a po mojemu, ludzi z matrixa niestety nie da się wyciągnąć ani siłą, ani jednym argumentem, mój proces uwalniania umysłu to kilkanaście lat, i o zgrozo, jeszcze po 10 latach bycia obok organizacji byłam wstanie powiedzieć że SJ to jedyna dobra religia tylko ja jestem be bo nie potrafie uwierzyc

I że jeśli ktokolwiek ma racje to SJ......... patrząc z perespektywy czaSU teraz jest ze mną jakby lepiej

wydaje mi się że potrafię spojrzeć obiektywnie

( a może mi się wydaje tylko, może to inny MATRIX 2 ) Ale mój obiektywizm, racjonalizm i logika niestety na nic sie zdają ....... Macieju, myślę że jest to kwestia iluś tam lat. Wątpliwości te o których przeczytałeś na forum, będą się odzywać, nie raz, nie dwa, kiedyś COŚ do Ciebie dotrze i wtedy się uwolnisz

Nie wiem czy Ci tego życzyć, nadal uważam że w MATRIXIE ( w organizacji jedynej słusznej ) żyje się łatwiej, łatwiej nie myśleć, nie brać odpowiedzialności, po prostu słuchać, podporządkowywać się i mieć na wszystko wytłumaczenie

Więc jeśli jesteś silny, na tyle aby udzwignąć odpowiedzialność za swoje życie i poszukiwania Boga życzę Ci uwolnienia umysłu, jeśli jesteś słaby pozostań w jedynej słusznej, nie wchodź tu nigdy więcej i spróbuj zapomnieć o tym co tu przeczytałeś dla swojego dobra......
Pozdrawiam
nie potrafiłam uwierzyć.......