Analiza ks.Daniela poszukiwana!
Napisano 2004-04-19, godz. 14:38
To mój pierwszy post na tej liście dyskusyjnej Mam jedną prośbę: czy ktoś z Was dysponuje może elektroniczną wersję książki z analizą księgi Daniela ŚJ? Ja ze swoją lokalną grupą wszedłem w konflikt i nie mam na razie szans, żeby od nich uzyskać... :twisted: Jeśli ktoś ma inny pomysł na jej zdobycie to proszę o pomoc.
Napisano 2004-04-19, godz. 15:29
A jeśli szukasz opracowania tej książki dokonanego przez kogoś, kto nauki Strażnicy zna na wylot, to polecam stronę:
http://www.cftf.com/daniel/index.html
MB
Napisano 2004-04-20, godz. 08:55
Napisano 2004-04-20, godz. 13:52
Bariera językowa nie sprawia mi akurat specjalnego problemu, więc jeśli wiesz coś o tej w wersji elektronicznej, to możesz dać mi namiar...?
Ta pozycja znajduje się na wydanej przez WTS "Watchtower Library 2001". Nie mam za bardzo pomysłu jak Ci to wygenerować, ale wrzuć mi swój adres mail, to może coś się uda z tym plikiem zrobić.
No chyba że chcesz kopię całej "Library"...
[email protected]
MB
Napisano 2004-07-01, godz. 16:38
A po co ci ta zmącona woda?Witam!
To mój pierwszy post na tej liście dyskusyjnej Mam jedną prośbę: czy ktoś z Was dysponuje może elektroniczną wersję książki z analizą księgi Daniela ŚJ? Ja ze swoją lokalną grupą wszedłem w konflikt i nie mam na razie szans, żeby od nich uzyskać... :twisted: Jeśli ktoś ma inny pomysł na jej zdobycie to proszę o pomoc.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych