Skocz do zawartości

Zdjęcie

Analiza ks.Daniela poszukiwana!

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Szymon

Szymon

Początkujący (1-50)

• Członkowie
  • Pip
  • 6 Postów

Napisano 2004-04-19, godz. 14:38

Witam!
To mój pierwszy post na tej liście dyskusyjnej Mam jedną prośbę: czy ktoś z Was dysponuje może elektroniczną wersję książki z analizą księgi Daniela ŚJ? Ja ze swoją lokalną grupą wszedłem w konflikt i nie mam na razie szans, żeby od nich uzyskać... :twisted: Jeśli ktoś ma inny pomysł na jej zdobycie to proszę o pomoc.

#2 MB

MB

Początkujący (1-50)

• Członkowie
  • Pip
  • 7 Postów

Napisano 2004-04-19, godz. 15:29

W wersji elektronicznej jest tylko po angielsku.

A jeśli szukasz opracowania tej książki dokonanego przez kogoś, kto nauki Strażnicy zna na wylot, to polecam stronę:

http://www.cftf.com/daniel/index.html

MB

#3 Szymon

Szymon

Początkujący (1-50)

• Członkowie
  • Pip
  • 6 Postów

Napisano 2004-04-20, godz. 08:55

Bariera językowa nie sprawia mi akurat specjalnego problemu, więc jeśli wiesz coś o tej w wersji elektronicznej, to możesz dać mi namiar...?

#4 MB

MB

Początkujący (1-50)

• Członkowie
  • Pip
  • 7 Postów

Napisano 2004-04-20, godz. 13:52

Bariera językowa nie sprawia mi akurat specjalnego problemu, więc jeśli wiesz coś o tej w wersji elektronicznej, to możesz dać mi namiar...?

Ta pozycja znajduje się na wydanej przez WTS "Watchtower Library 2001". Nie mam za bardzo pomysłu jak Ci to wygenerować, ale wrzuć mi swój adres mail, to może coś się uda z tym plikiem zrobić.
No chyba że chcesz kopię całej "Library"...

[email protected]

MB

#5 Anioł szósty

Anioł szósty

Początkujący (1-50)

• Członkowie
  • Pip
  • 40 Postów

Napisano 2004-07-01, godz. 16:38

Witam!
To mój pierwszy post na tej liście dyskusyjnej Mam jedną prośbę: czy ktoś z Was dysponuje może elektroniczną wersję książki z analizą księgi Daniela ŚJ? Ja ze swoją lokalną grupą wszedłem w konflikt i nie mam na razie szans, żeby od nich uzyskać... :twisted: Jeśli ktoś ma inny pomysł na jej zdobycie to proszę o pomoc.

A po co ci ta zmącona woda?
Użytkownik został zbanowany za spamowanie Forum oraz wygłaszanie "proroctw" (z czego stał się potem znany w innych miejscach sieci). | Moderator

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych