mozecie mi wyjasnic kto zalozyl to forum,i jaki jest jego cel.jestem Swiadkiem Jehowy,i niewiem co tu jest grane.prosze o odpowiedz!!!
o co tu chodzi
Started by
Guest_tomas25l_*
, 2005-02-11, 20:03
3 replies to this topic
#1 Guest_tomas25l_*
Napisano 2005-02-11, godz. 20:03
Napisano 2005-02-12, godz. 13:21
To Forum zostało założone przez ŚJ i osoby zajmujące się na codzień problematyką Strażnicy.
Nie jest ono jednak ograniczone do samych ŚJ lub byłych ŚJ, bo pisują tu ludzie najróżniejszych wyznań.
Punktem wspólnym jest wymiana informacji o nauczaniu Watchtower w bardzo szerokim kontekście.
Jeżeli masz ochote zabierać tu głos, to nikt nie będzie Cie ograniczał.
Nie tolerujemy jedynie przekleństw i skrajnej nienawiści pod czyimkolwiek adresem.
Pzdr.
Nie jest ono jednak ograniczone do samych ŚJ lub byłych ŚJ, bo pisują tu ludzie najróżniejszych wyznań.
Punktem wspólnym jest wymiana informacji o nauczaniu Watchtower w bardzo szerokim kontekście.
Jeżeli masz ochote zabierać tu głos, to nikt nie będzie Cie ograniczał.
Nie tolerujemy jedynie przekleństw i skrajnej nienawiści pod czyimkolwiek adresem.
Pzdr.
Marek Boczkowski
A member of AJWRB group
A member of AJWRB group
#3 Guest_Guest_*
Napisano 2005-10-01, godz. 14:15
Administratorzy!
Co podziało się z moim pytaniem z 01.10.2005?
Czyżby cenzura?
Henryk.
Co podziało się z moim pytaniem z 01.10.2005?
Czyżby cenzura?
Henryk.
Napisano 2005-10-01, godz. 15:22
Henryku,
Zgodnie z wyrażoną wątpliwością ("Nie wiem gdzie umieścić moje pytanie") post został zamieszczony w wątku, który był z nim tematycznie zbieżny: link
Na przyszłość proszę pamiętać, że aby znaleźć jakikolwiek swój wpis wystarczy skorzystać z opcji przy profilu Znajdź wszystkie posty tego użytkownika - link.
Zgodnie z wyrażoną wątpliwością ("Nie wiem gdzie umieścić moje pytanie") post został zamieszczony w wątku, który był z nim tematycznie zbieżny: link
Na przyszłość proszę pamiętać, że aby znaleźć jakikolwiek swój wpis wystarczy skorzystać z opcji przy profilu Znajdź wszystkie posty tego użytkownika - link.
.jb
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych