W związku z tym, że wychodzi na to, iż akcja, taką jaką zaprezentowałem na filmie, była eee, nie wiem czym, ale wydaje mi sie, że cześc obrońców umiłowanego WTSU uważa, że to jakieś PRZEŚLADOWANIE (nienawiśc) etc, zapytam się najpierw, o to:
a) ile razy, w jakich przemówieniach, Świadkowie Jehowy z tego kongresu nazwali np. KRK ''wielką nierządnicą''?

I drugi zbiór pytań:
a) Czy uważacie, że w przeciwieństwie do Świadków Jehowy, powinniśmy sie ograniczyć do robienia tylko tej www, inne akcje są wykluczone? Pomijam już to, ile razy ogłaszano te stronę jako przesladowania Świadków J., bezprawnosć jej istnienia (rotfl nr 1) itp.

c) Czy Świadkowie Jehowy w tym kraju ustalają prawo, czy też jemu podlegają? (To mnie teraz już nie tylko ciekawi, ale wręcz zaczynam się tym fascynować, bo od wielu dyskutantów, w tym od samej ochrony kongresu, właśnie takie odniosłem wrażenie - poza kongresem podobno złamałem ich ''status kongresu'' - prawniczy ROTFL, a jednak znaleźli się tacy, co uważają, że tak było. To zakrawa już na tylko ... akt politowania z mojej strony, stad zostawiłem takie teksty praktycznie bez komentarza).
Pomyślcie, zanim napiszecie.