Nowa Wersja Forum
Napisano 2006-08-09, godz. 11:20
W XP musialem wpisac kody.
---------------------------------------------------------------------------------
"Wśród SJ, wszyscy mówią o "prawdzie", ale nikt jej nie może (do końca) powiedzieć..."
"Żeby do zródła dotrzeć, trzeba pod prąd popłynać."
"Kto choć raz zajrzał za kulisy, ten już dłużej nie zadowoli się fasadą."
"Z kłamstw, w które uwierzymy, stają się prawdy, z którymi żyjemy."
"Nikt nie jest tak ślepy jak ten, który nie chce widzieć."
"W każdej religii są owce i pasterze, ale tylko owce są dojone, strzyżone i zarzynane, pasterze nie..."
Napisano 2006-08-09, godz. 14:03
Użytkownik ruben edytował ten post 2007-01-03, godz. 23:27
Napisano 2006-08-09, godz. 16:05
No, no, ja Wam zaraz pogrzebie . Nie dość, że człowiek cierpi z powodu braku forum, to jeszcze za plecami zarzucają jakieś tak grzebanie . Niczego Sebolowi nie doradzałem, ale gdybym nie pogrzebał w moim kompie, nie byłoby mnie tutaj (mam XP). A w robocie nadal nie mam dostępu. Próbowałem wyczyścić stare pliki, to mi się sprzęt zawiesił, i to 3-krotnie . Muszę cierpliwie poczekać aż samo zacznie działać...a ja nie wiem, niech sobie grzebią sebolek z jaraczem gdzie im sie żywnie podoba
Strażnica z 15 września 1989, s. 23.
"Każdy może krytykować, a (...) dopuszczenie do krytyki to nikomu nie podoba się. Dlatego, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie (...)".
"Rejs"
Napisano 2006-08-09, godz. 16:11
hehe no to poczekaszMuszę cierpliwie poczekać aż samo zacznie działać...
Islam zdominuje świat
Islam będzie rządzić światem
Ściąć głowy tym, którzy znieważą Islam
Islam jest religią pokoju...
Napisano 2006-08-09, godz. 16:14
Luuuzik W czekaniu jestem zdrowo zaprawiony. Zwłaszcza na armagedon. . Mam tylko nadzieję, że moje czekanie nie skończy się tym razem tak samo i w końcu forum zacznie działać normalnie.hehe no to poczekasz
"Każdy może krytykować, a (...) dopuszczenie do krytyki to nikomu nie podoba się. Dlatego, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie (...)".
"Rejs"
Napisano 2006-08-09, godz. 17:39
(mimo ręcznego wpisu do "hosts")
Z czata własnie się od conajmniej trzech osób o tym dowiedziałem.
Pozdrawiam.
Napisano 2006-08-09, godz. 18:40
A ja nadal mam bez grzebania, ale z tego co wiem, to Maryhna dziś musi grzebać...ja myśle, że tylko katolicy wchodza bez grzebaniaNie wiadomo dlaczego ale jest więcej takich osób, które nie mają dzisiaj dostępu do forum.
(mimo ręcznego wpisu do "hosts")
Z czata własnie się od conajmniej trzech osób o tym dowiedziałem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam cieplutko
Dosia
Napisano 2006-08-09, godz. 18:55
ja sobie pogrzebałem i sobie wlazłem ;-)
"Religia jest obrazą godności ludzkiej
Bez niej mamy dobrych ludzi czyniących dobre rzeczy
i złych ludzi czyniących złe rzeczy
Żeby jednak dobrzy ludzie czynili złe rzeczy,
potrzeba religii" Richard Dawkins
Napisano 2006-08-09, godz. 19:49
albo jestem zbytnio pdejżliwa albo coś mi tu smierdzi
Jak klikne gdzie nie trzeba to i wlacza sie to co nie trzeba. Chcialem tylko zapytac Marychny co jej smierdz....? i
Napisano 2006-08-10, godz. 09:54
"Rejs"
Napisano 2006-08-10, godz. 10:07
...bo NIE GRZEBAŁEM
A może właśnie dlatego Twój komp nie lubi jak mu robisz przegląd widocznie i molestujesz jego soft.
Islam zdominuje świat
Islam będzie rządzić światem
Ściąć głowy tym, którzy znieważą Islam
Islam jest religią pokoju...
Napisano 2006-08-10, godz. 10:49
Napisano 2006-08-10, godz. 11:34
Zgadzam się z Carą, że takie okienko by ułatwiło życie. Ale mam jeszcze pytanie. Czy jest już ta opcja "ignoruj"? Bo nie widzę takiej możliwości. A jeśli nie, to czy Administrator przewiduje rozszerzenie forum o tą dodatkową opcję?Mam pytanie: czy nie można by dodać okna 'szybkiej odpowiedzi'? Tak jest znacznie wygodniej postować, cytować, odpowiadać
"Ot, ma wygląd ptaka, a więc będzie latał, proste". - Baltazar Siedem Słońc
Napisano 2006-08-10, godz. 11:50
Wchodzisz w Panel kontrolny (link do niego na górnym pasku), następnie wybierasz z Menu pozycję Opcje (w dolnej części, pod pozycją Dane Osobiste) i przechodzisz do Zarządzaj ignorowanymi użytkownikami.Czy jest już ta opcja "ignoruj"? Bo nie widzę takiej możliwości.
Napisano 2006-08-10, godz. 12:24
"Ot, ma wygląd ptaka, a więc będzie latał, proste". - Baltazar Siedem Słońc
Napisano 2006-08-10, godz. 12:34
Napisano 2006-08-10, godz. 17:52
A kuku, jestem! Jak wskazuje godzina, piszę prosto z pracy, z czego oczywiście bardzo się cieszę . A zatem nastąpiło cudowne odblokowanie windowsa, bo NIE GRZEBAŁEM
Po prostu cache DNS się odświeżył. Ot i cała magia.
U mnie w pracy też dzisiaj ruszyło.
Napisano 2006-08-10, godz. 22:28
Napisano 2006-08-15, godz. 16:42
Napisano 2006-08-19, godz. 16:36
Czy sa jakies poszlaki wskazujace na to, kto to mogl byc?Jak wcześniej napisałem, 23 lipca 2006 jakiś debil włamał się na forum i skasował tabelę z postami w bazie MySQL. [...]
O kogo chodzi?Jedna rzecz mi się w nowym forum bardzo podoba: nie muszę oglądać na oczy wypocin człowieka-kuriozum
---------------------------------------------------------------------------------
"Wśród SJ, wszyscy mówią o "prawdzie", ale nikt jej nie może (do końca) powiedzieć..."
"Żeby do zródła dotrzeć, trzeba pod prąd popłynać."
"Kto choć raz zajrzał za kulisy, ten już dłużej nie zadowoli się fasadą."
"Z kłamstw, w które uwierzymy, stają się prawdy, z którymi żyjemy."
"Nikt nie jest tak ślepy jak ten, który nie chce widzieć."
"W każdej religii są owce i pasterze, ale tylko owce są dojone, strzyżone i zarzynane, pasterze nie..."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych