to jest mała nadzieja, że mu się to uda... autor usunął swoje wypociny

(tylko małe fragmenty tego tekstu cytuję w swoim powyższym poście)
Pozwolę sobie nie zgodzić się z osobami, które uważają, że zdemaskowały autora tekstu.
To nie mógł być rmx! Przeczytałam wszystkie jego posty ( niech mi to będzie poczytane za pokutę

Zamieszczony tekst był pisany, pomijając jego merytoryczną wartość, w miarę poprawną
polszczyzną.
Natomiast styl, jaki prezentuje rmx właściwie we wszystkich swoich postach jest na takim poziomie :
"rmx Napisane: 2007-01-02 10:40
Początkujący (1-50)
to nie jest powód tych 16 lat, nie zwalajmy biedy za wynik komunizmu i to że te forum jest tak wielkie nie udajmy Telewizji (która nadal się zachowuje jak komunistyczna) co to zawsze tylko pęknie opowiada, nie bójmy się mówić prawdy bo w końcu tak nas zasczują że bidule będą siedzieć w koncie a w TV będą sami bogaccy opowiadać o Boże jaka ta Polska piekna jest.
To fak w polsce coraz więcej samochodów jeździ, coraz więce ludzi se świętuje, ale kto bo ja przynajmniej w swojej wielkiej rodzinie widze same budule, które ŻYJĄ ZA 400 ZŁOTYCH ROCZNIE, i jeszcze ja musze pomagać, ludzie co to jest za gadka. I są wykształceni i chcą pracować, i zarzuty take że trzeba myśleć są conajmniej drażniące, bo każdy myśli i każdy ma chęci do pracy, i gdyby taka byłą w małych miejscowościach w Polsce inaczej byśmy rozmawiali tutaj dziś."
Jestem pewna, że rmx nie napisał tekstu, do którego Olo zamieścił adres.