Aha, najbardziej podobało mi się to, że wszyscy tutaj reprezentują tak różne opcje religijne i nikt nie robi z tego problemu - miły kontrast z moim środowiskiem.
Obecnie nie zaglądam do działów o Trójcy i Duszy Nieśmiertelnej, bo mnie po prostu nie interesują. Śledzę z uwagą Zwyczaje i Świadectwa. Generalnie nie mam już nic wspólnego ze świadkami w życiu realnym, dlatego i w naturalny sposób część tematów przestała mnie interesować.
Lubię rzeczowość i ciętą ripostę tam, gdzie trzeba, dlatego nie omijam postów Brata Jaracza, Padre Antonio. Dobrze mi się czyta posty Terebinta, Nocy_spokojnej, Maryhny. Często czytam to, co napisał Czesiek, przynajmniej tam, gdzie rozumiem, o co chodzi. Dla rozrywki analityczne, rozbudowane, z ankietami, tematy Sebastiana A. W dziwny sposób zawsze poprawiają mi humor

Nie lubię uparciuchów, którzy zawsze odwracają kota ogonem tak, że dochodzą do absurdów.
Aha, myślę, że czytam około 40% postów. Gdybym chciała przeczytać wszystko, co się pojawia, przy obecnym rozmiarze forum, musiałabym zrezygnować z nauki na jego rzecz.

Użytkownik cara edytował ten post 2007-05-17, godz. 12:21