Skocz do zawartości

Zdjęcie

Teokratyczny fundusz emerytalny dla Betelczyków

• Please log in to reply
22 replies to this topic

#21 Artur Schwacher

Artur Schwacher

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 2617 Postów

Napisano 2009-01-16, godz. 22:36

jeszcze lepiej, czy poensje otrzymuje scisłe kierownictwo związku wyznaniowego, na czele z Mielczarkiem, Tomaszewskim i resztą zarządu? To się chłopcy lepiej urządzili niż Ciało Kierownicze.....Myslisz, ze góra by pozwoliła na taki układ?
To jest forum o Świadkach Jehowy. Ta religia może i ma tam swoje plusy. Rozchodzi się jednak o to aby te plusy nie przesłoniły nam minusów.
Wpadnij do mnie na Facebooku!

#22 edd

edd

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 2081 Postów

Napisano 2009-01-18, godz. 09:15

edd
Pierwsze slysze aby podroznicy dostawali wyplate. Zwrot kosztow to tak na takiej samej zasadzie jak pionierzy specjalni tylko ze w ich wypadku to dostaja za paliwo bo wyzywienie i dach nad glowa maja prawie za friko.

Jasne i w cudowny sposób ubrania im się nie niszczą albo zlatują z nieba... za coś je muszą kupić w końcu. O takich rzeczach się nie mówi bo psują wizerunek
[...]

Czy ja gdzies zaprzeczylem ze nie dostaja pieniedzy? Ja nigdy nie spotkalem sie informacja o tak duzej sumie (800 PLN) na wolne wydatki - no chyba ze to malzenstwo to razem tyle dostaja. Do tego dostaja zwrot kosztow benzyny jesli usluguja gdzies w zborze innym niz nadarzynski. Tak samo nadzorcy. O pionierach specjalnych pisalem juz w innym watku.

Użytkownik edd edytował ten post 2009-01-18, godz. 09:15

Fryderyk Nietzsche
"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?"

#23 vilgefortz

vilgefortz

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 219 Postów

Napisano 2009-01-18, godz. 13:29

Góra robi tez dużo innych rzeczy... B)

Istotnie edd, ja nie doczytałem...
------------> TUTAJ SPÓJRZ i załóż konto na chomiku. Większość rzeczy możesz pobrać za darmo, bo 50 mb wystarcza w zupełności :)

A oto, dla Ciebie, chomiki zajmujące się WTS-em: trochę prywaty, czyli mój chomik ;)
SCORP1ON, obywatel.gg, arturszylopl, fakirek, wts, WTLibrary, Watchtower-files, PAROUSIA, daryelko, Grzema

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych