Nie, no to jest beznadziejne.
Sama miałam wątpliwości, czy te przekazy tam są czy nie (wg mnie ewidentny jest baranek na stoliku, czaszka na szacie bodajże Abrahama i łapa w "Objawieniu", przy czym widzę, że pierwszy przykład jest ewidentny tylko dla mnie i dla Zuzy, drugi - dla mnie i dla JL, no, z trzecim większość się zgadza

), ale pomysł, żeby przykładać lusterko (jak to było zaprezentowane w którymś linku) albo "odejmować" zdjęcia powalił na kolana nawet mnie

jon, on 2006-11-12 14:09, said:
a z tych babć modlących się do "cudów" na zaparowanych szybach to wszyscy się zapewne śmieją : )))))
Otóż to. Jak para na szybie ułoży się w twarz to jest "cud", jak kreski na rysunku w Strażnicy ułożą się w twarz/zwierzątko to jest to przekaz podprogowy

Arek Wiśniewski, on 2006-11-12 17:29, said:
Haaelu,
To prawda, jest kilka obrazków podejrzanych. Jednak to jest kropelka w morzu tego, co jest po prostu chorą wyobraźnią ludzi mających na punkcie ŚJ obsesję prowadzącą do myślenia o nich niemal 24 godziny na dobę i doszukiwania się tam wszystkiego najgorszego.
No właśnie. SJ są niby tacy źli, a bez tych "złych" SJ życie co niektórych straciłoby sens.
Co niektórzy jak już nie mają się o co przyczepić to "wyprodukują" zarzuty choćby z kosmosu