Propagandowe e-maile dostaję, lecz wpis w księdze gości usunęli, a zadedykowałem tylko 1 Kor 16,22czy osoby które zapisały się na listę zostały zabanowane, czy też są "ekumenicznie" tolerowane?
www.bracia.org
Started by jb, 2006-08-12, 15:07
64 replies to this topic
Napisano 2007-04-23, godz. 20:19
No...jasna d...a...już wiem jaka lista, ale Sebek, ja w tym wieku mam prawo mieć skleroze.Oj, Dorotko, sama pisałaś parę miesięcy temu
Kurcze...to oni myslą, że ja jestem SJ i dlatego mi to info wysyłają . Co ja teraz zrobie...jak się Zenon dowie to mnie z parafii wypisze i d...a blada, żadne tłumaczenie nie pomoże. Miał rację mój św. pamięci wójek, że nie da się być jedną d...ą na dwóch weselach... albo KK albo JS .
Pozdrawiam cieplutko
Dosia
Napisano 2007-04-23, godz. 20:27
Zenon wie dużo nt., gdzie ja się udzielam (nawet Ty byłabyś zszokowana) i jakoś mnie nie wywalił, jak do tej pory.Co ja teraz zrobie...jak się Zenon dowie to mnie z parafii wypisze i d...a blada, żadne tłumaczenie nie pomoże.
Napisano 2007-10-19, godz. 14:25
Info o stronce dostaję nadal, ale z dołączoną "Polityką prywatność". http://www.bracia.org/polityka.html
Najbardziej w "Polityce Prywatności" podoba mi się punkt zatytułowany "Wyłączenie Odpowiedzialności", gdzie można przeczytać:
"Stworzyłem serwis bracia.org, aby pomagać w nawiazywaniu zdrowych znajomosci z braćmi oraz korzystać ze sprawdzonych usług. Mimo moich najlepszych starań nie powinno się bezwarunkowo korzystać z wszystkiego, co jest udostępnione w serwisie bracia.org. Narzędzia i funkcje serwisu, usługi, które udostępniam powinny być szczegółowo analizowane, a podejmowane decyzje zgodne z własnym wyszkolonym na Pismie Świętym sumieniem. "
Pozdrawiam cieplutko
Dosia
Najbardziej w "Polityce Prywatności" podoba mi się punkt zatytułowany "Wyłączenie Odpowiedzialności", gdzie można przeczytać:
"Stworzyłem serwis bracia.org, aby pomagać w nawiazywaniu zdrowych znajomosci z braćmi oraz korzystać ze sprawdzonych usług. Mimo moich najlepszych starań nie powinno się bezwarunkowo korzystać z wszystkiego, co jest udostępnione w serwisie bracia.org. Narzędzia i funkcje serwisu, usługi, które udostępniam powinny być szczegółowo analizowane, a podejmowane decyzje zgodne z własnym wyszkolonym na Pismie Świętym sumieniem. "
Pozdrawiam cieplutko
Dosia
Napisano 2009-11-29, godz. 16:19
Strona już nie działa od jakiegoś czasu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych