Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nowe forum ŚJ

• Please log in to reply
350 replies to this topic

#341 edd

edd

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 2081 Postów

Napisano 2007-07-04, godz. 12:01

Sebol jakos od marca sporo czasu uleciało a''motylkowo''jak istniało tak istnieje :ph34r:
A jakoś słabo szukacie po necie bo z pewnego źródła wiem że SJ mają nie jedno swoje Forum ale widać umieją się chować przed wami :ph34r:

A po co nam szukanie innych forow SJ? Niech SJ nie mysla ze wciaz sa przesladowani i szkalowanie przez 'dostepcow'. Tamto forum bylo podane jako ciekawostka.
Fryderyk Nietzsche
"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?"

#342 Noc_spokojna

Noc_spokojna

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 3033 Postów

Napisano 2007-07-04, godz. 13:40

Sebol jakos od marca sporo czasu uleciało a''motylkowo''jak istniało tak istnieje :ph34r:
A jakoś słabo szukacie po necie bo z pewnego źródła wiem że SJ mają nie jedno swoje Forum ale widać umieją się chować przed wami :ph34r:

Na czterech z nich jestem zarejestrowana. Poza jednym, które skupia fajnych ludzi spotykających się w realu, nic się na nich nie dzieje. Przedostać się do wewnątrz nie jest trudno, pomimo, że administratorom się wydaje, że stosują obostrzone warunki rejestracji (z zapytaniem o tekst dzienny włącznie, przez kolejnych kilka dni;)). Nie muszą się chować przed nami, bo wionie stamtąd taką nudą, że już ich nie szukamy.

Pozdrawiam cieplutko

Dosia

#343 wielkie oko

wielkie oko

Site Admin

• Członkowie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 Postów

Napisano 2007-07-04, godz. 14:35

[quote name='Noc_spokojna' post='67817' date='2007-07-04 13:40']Na czterech z nich jestem zarejestrowana. Poza jednym, które skupia fajnych ludzi spotykających się w realu, nic się na nich nie dzieje. Przedostać się do wewnątrz nie jest trudno, pomimo, że administratorom się wydaje, że stosują obostrzone warunki rejestracji (z zapytaniem o tekst dzienny włącznie, przez kolejnych kilka dni;)). Nie muszą się chować przed nami, bo wionie stamtąd taką nudą, że już ich nie szukamy.

Pozdrawiam cieplutko

Dosia

Dosia ja widze że bez tej nudy nie było by co tu pisać.Więc proszę cię nie pisz że to nuda :ph34r:
Dosia a jak jesteś tylko na czterech to znaczy że i tak jestem na wiekszości niż ty :ph34r:[/quote] A po co nam szukanie innych forow SJ? Niech SJ nie mysla ze wciaz sa przesladowani i szkalowanie przez 'dostepcow'. Tamto forum bylo podane jako ciekawostka.[quote]

Gdybyście nie szukali po necie stron SJ nie było by tu tego działu >STRONY ŚWIADKÓW JEHOWY >
więęęęc wybacz ale nie mów że to tylko ciekawostka :ph34r:

#344 Nilrem0

Nilrem0

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 454 Postów

Napisano 2007-07-04, godz. 15:18

No popatrz. A ja tu widzę dwa odmienne wyrazy : FORUM i STRONA ;)
To w co wierzysz nie jest prawdą, jest tylko tym w co wierzysz a umysł pozwoli Ci tego doświadczyć. Zrobi wszystko aby to na czym się koncentrujesz, o czym ciągle myślisz stało się możliwe do doświadczenia.

#345 pawel r

pawel r

Niepoprawne stworzenie Boga

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 4853 Postów

Napisano 2007-07-04, godz. 15:19

Chwilunia, jeśli ja mówie co w wiadomosciach mowili ze swiecie nam panujacy Donald powiedział to i tamto a z tego wywiazuje sie dyskusja i kazdy cos dorzuci to nie znaczy ze teraz wszyscy poluja na Donalda i co on tam nie palnie :D Tak samo z kazdym watkiem na forum. Porusza sie pewne kwestie i jakos sie watek toczy i nikt tu nie robi sledztwa dotyczacego najnowszych stron SJ gdzie to one nie sa, przez kogo i ile ich jest a ile juz znikneło. Nikt tym nie zyje naokragło tylko po prostu kto cos chce to wrzuca. Zaczynam się zastanawiać czy niektórzy pojmują czym jest możliwość poruszania wielu spraw na forach...
Należę do 144...

Islam zdominuje świat
Islam będzie rządzić światem
Ściąć głowy tym, którzy znieważą Islam
Islam jest religią pokoju...

#346 edd

edd

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 2081 Postów

Napisano 2007-07-05, godz. 09:05

Gdybyście nie szukali po necie stron SJ nie było by tu tego działu >STRONY ŚWIADKÓW JEHOWY >
więęęęc wybacz ale nie mów że to tylko ciekawostka ph34r.gif

Jednak Einstein mial racje mowiac ze dwie rzeczy nie maja konca - ludzka glupota i wszechswiat, choc z ta druga nigdzy nie wiadomo...
Uzasadnienie w powyzszych postach Nirlema i Pawla.

PS. Kolejny SJ chcial dopiec jak bezradni sa odstepcy i bardzo zaslepieni ze nawet nie potrafia poslugiwac sie wyszukiwarka :lol: :ph34r:
Fryderyk Nietzsche
"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?"

#347 Nilrem0

Nilrem0

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 454 Postów

Napisano 2007-07-26, godz. 15:15

Konkurencja :blink: :lol: - http://www.watchtower.fora.pl/
To w co wierzysz nie jest prawdą, jest tylko tym w co wierzysz a umysł pozwoli Ci tego doświadczyć. Zrobi wszystko aby to na czym się koncentrujesz, o czym ciągle myślisz stało się możliwe do doświadczenia.

#348 Adelfos

Adelfos

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 2574 Postów
  • Gadu-Gadu:8433368

Napisano 2007-07-26, godz. 15:33

Dzięki za info! Jak znajdę czas to zajrzę w celach chrześcijanskich ;)

PISZE SOBIE W REGULAMINIE, ŻE NIE CHCE ROZMAWIAĆ NA FORUM O RELIGII

Kryptoateizm się kłania...
Dołączona grafika

#349 Nilrem0

Nilrem0

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 454 Postów

Napisano 2007-07-26, godz. 21:53

Jak to na teokratyczne forum przystało - Dostałem maila informującego o aktywności konta na forum z informacją :

Witamy serdecznie nowych użytkowników na Watchtower.fora.pl.

Konto jest już aktywne, jednakże, to forum różni się od innych tego typu, tutaj nie będzie okazji zamieszczania komentarzy ani polemiki ani podważania tematów.

:lol: :lol: :lol:

#350 Adelfos

Adelfos

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 2574 Postów
  • Gadu-Gadu:8433368

Napisano 2007-07-27, godz. 08:27

Jak to na teokratyczne forum przystało - Dostałem maila informującego o aktywności konta na forum z informacją

Jak widać "nasza" konkurencja potrzebuje konkretnej kuracji ;)
Dołączona grafika

#351 Czesiek

Czesiek

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 5701 Postów

Napisano 2007-08-02, godz. 16:16

To po co się tam rejestrować?
I jakie to forum, kiedy nie ożna się wypowiadać.
Czesiek

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych