A po co nam szukanie innych forow SJ? Niech SJ nie mysla ze wciaz sa przesladowani i szkalowanie przez 'dostepcow'. Tamto forum bylo podane jako ciekawostka.Sebol jakos od marca sporo czasu uleciało a''motylkowo''jak istniało tak istnieje
![]()
A jakoś słabo szukacie po necie bo z pewnego źródła wiem że SJ mają nie jedno swoje Forum ale widać umieją się chować przed wami
Nowe forum ŚJ
Napisano 2007-07-04, godz. 12:01
"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?"
Napisano 2007-07-04, godz. 13:40
Na czterech z nich jestem zarejestrowana. Poza jednym, które skupia fajnych ludzi spotykających się w realu, nic się na nich nie dzieje. Przedostać się do wewnątrz nie jest trudno, pomimo, że administratorom się wydaje, że stosują obostrzone warunki rejestracji (z zapytaniem o tekst dzienny włącznie, przez kolejnych kilka dni;)). Nie muszą się chować przed nami, bo wionie stamtąd taką nudą, że już ich nie szukamy.Sebol jakos od marca sporo czasu uleciało a''motylkowo''jak istniało tak istnieje
![]()
A jakoś słabo szukacie po necie bo z pewnego źródła wiem że SJ mają nie jedno swoje Forum ale widać umieją się chować przed wami
Pozdrawiam cieplutko
Dosia
Napisano 2007-07-04, godz. 14:35
Pozdrawiam cieplutko
Dosia
Dosia ja widze że bez tej nudy nie było by co tu pisać.Więc proszę cię nie pisz że to nuda
Dosia a jak jesteś tylko na czterech to znaczy że i tak jestem na wiekszości niż ty
Gdybyście nie szukali po necie stron SJ nie było by tu tego działu >STRONY ŚWIADKÓW JEHOWY >
więęęęc wybacz ale nie mów że to tylko ciekawostka
Napisano 2007-07-04, godz. 15:18
Napisano 2007-07-04, godz. 15:19
Islam zdominuje świat
Islam będzie rządzić światem
Ściąć głowy tym, którzy znieważą Islam
Islam jest religią pokoju...
Napisano 2007-07-05, godz. 09:05
Jednak Einstein mial racje mowiac ze dwie rzeczy nie maja konca - ludzka glupota i wszechswiat, choc z ta druga nigdzy nie wiadomo...Gdybyście nie szukali po necie stron SJ nie było by tu tego działu >STRONY ŚWIADKÓW JEHOWY >
więęęęc wybacz ale nie mów że to tylko ciekawostka ph34r.gif
Uzasadnienie w powyzszych postach Nirlema i Pawla.
PS. Kolejny SJ chcial dopiec jak bezradni sa odstepcy i bardzo zaslepieni ze nawet nie potrafia poslugiwac sie wyszukiwarka
"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?"
Napisano 2007-07-26, godz. 15:15
Napisano 2007-07-26, godz. 15:33
Dzięki za info! Jak znajdę czas to zajrzę w celach chrześcijanskichKonkurencja
![]()
- http://www.watchtower.fora.pl/
Kryptoateizm się kłania...PISZE SOBIE W REGULAMINIE, ŻE NIE CHCE ROZMAWIAĆ NA FORUM O RELIGII
Napisano 2007-07-26, godz. 21:53
Jak to na teokratyczne forum przystało - Dostałem maila informującego o aktywności konta na forum z informacją :Konkurencja
![]()
- http://www.watchtower.fora.pl/
Witamy serdecznie nowych użytkowników na Watchtower.fora.pl.
Konto jest już aktywne, jednakże, to forum różni się od innych tego typu, tutaj nie będzie okazji zamieszczania komentarzy ani polemiki ani podważania tematów.
Napisano 2007-08-02, godz. 16:16
I jakie to forum, kiedy nie ożna się wypowiadać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych