a więc chcałem go wykorzystać na podsumowanie, tak się zastanawiam co tu podsumowywać, w zasadzie nic, bardzo podoba mi się to forum bo jest bardziej śmieszne niż wszelkie inne serwisy humorystyczne razem biorąc smog i youtube ze śmesznymi filmikami

Świadkowie Jehowy widzą was, i nie tylko,
właśnie spotkałem sięz opinią w realu od katolików że i katolicy się śmieją z tego forum,
no nic, żeśmy się pośmiali, ja jako mało kto.
Wdałem się z wami w dyskusję, chciałem sprawdzić jak zareagujecie na ŚJ,
i prawdę mówiąc boicie się prawdy na tym forum czepiając się szczególików lub robiąc na przykład ze mnie odstępcę i pośmiewisko z każdego tematu lub postu lub doprowadzając do gniewu, którego nawet troszkę nie posiadam

najbardziej odważni i śmieszni to pan:
sebastian andryszczak
brat jaracz (ciekawe czemu nick jaracz, czyżby jarał

nasza milutka "noc spokojna" która pozdrawia cieplutko nawet na forum gdzie kiedyś pisałem
razem się pośmialiśmy a najlepszy był kolega z tematu:
index.php?showtopic=189
ten to ma wyobraźnię

no nic żegnam was mili komedianci, drugiego świadka, który by się zniżył do waszego poziomu i z wami rozmawiał już nie spotkacie,więc tym samym znacie odpowiedż na pytanie czemu u was się oni nie wypowiadają,
a teraz już kończe pisać i żegnam, prawdopodobnire bedzie to kolejny słynny temat z odsłoną 4000 cyfrową, i 10 stronami postów

ps: te forum po prostu nie może być obiektywne, bo nie ma kto tutaj bronić Świadków Jehowy, czemu nie ma, bo nie ma sensu tutaj się wypowiadać wnioskując po wszystkich moich postach,
ja jeszcze raz powiem, instytucje nigdy nie były najlepsze, czasami macie rację co do Towarzystwa Strażnica, ale to co zrobili kiedyś dla was słynni "Badacze Pisma" (dzisiejsi ŚJ) doceńcie, bo ukazali oni prawidłowe rozumowanie tekstu biblijnego i tego jeśli będziecie się trzymali, to bedzie dobrze, dzisiejsze instytucje czy towarzystwa są jakie są ale prawda jest jedna

papapa