O wyjątkowości w sensie pozytywnym jakiegokolwiek forum w tym i tego świadczy otwartość dla innych poglądów niż te smażone w własnym sosie!!!
Jeśli w jakiś sposób miałeś z tym problem, że moderator czy ktoś inny ograniczał Cię w tym, co chciałeś napisać (czasem wyrzucić to z siebie...) to proszę napisz o tym to będziesz miał argument mocny jakby na to nie patrzeć...
No, bo zobacz RMX-sie można tworzyć fora dla tylko jednakowo myślących ludzi w tym samym kierunku...Tylko się pytam jak długo w tym własnym sosie można się smażyć i zachwycać się nad wypowiedziami tak samo myślących???
Ja sam miałem okazję doświadczyć tego na własnej skórze jak to nie zostałem zaakceptowanym przez admina na forum ŚJ tylko, dlatego, że nigdy nie byłem ŚJ...Daje to sporo do myślenia o owej elitarnej społeczności, która ponoć zawsze każdego do siebie gotowa jest przyjąć bez tak dziwnego warunku wstępnego jak bycie wcześniej ŚJ...Toż to jakieś kuriozum formowe mówiąc delikatnie, aby co nie obrazić właścicieli owego forum Made in ŚJ.
RMX-sie doskonale Cię rozumiem w Twoim niezrozumieniu tegoż forum wymaga to dużego doświadczenia (w tym, czym człowiek jest najlepszy nie we własnych oczach, ale w oczach bliźniego...) którego Tobie mówiąc delikatnie nie starcza.

Bywaj w zdrowiu.
BB