Z przymrużeniem oka.Głodnemu ,,chleb" na myśli.Co z tego skoro jakieś kilka miliardów osób nie będzie mogło się bz...kać,
-- gambit

Napisano 2008-06-18, godz. 13:36
Z przymrużeniem oka.Głodnemu ,,chleb" na myśli.Co z tego skoro jakieś kilka miliardów osób nie będzie mogło się bz...kać,

Napisano 2008-06-18, godz. 17:27
Żeby było sprawiedliwie, proponuję nie przypisywać wykorzystywania strachu WTS-owi, ponieważ to jest metoda wykorzystywana przez religię w ogóle. W końcu szybka śmierć w Armagedonie jest niczym w porównaniu z wymyślnymi torturami w piekle trwającymi całą wieczność, prawda?
 Jakoś jeszcze nie spotkałam nikogo, kto byłby nim wystraszony
 Jakoś jeszcze nie spotkałam nikogo, kto byłby nim wystraszony 
One pewnie beda przadly, tkaly, szyly...

Napisano 2008-06-18, godz. 18:56
My wiemy za to, czego nie chcemy - nie chcemy być pokarmem sępa, kondora, lwa.....

Napisano 2008-06-18, godz. 20:08
Widzę rozwiązanie twoich wątpliwości. Jezus, gdy odbywał ziemską wycieczkę, potrafił bez problemu rozmnażać rzeczy materialne - chleb, ryby, wino. Jeśli po armagedonie pozostanie cokolwiek na ziemi - jakieś ciuchy, para grabi, para butów - to Jezus pomnoży je bez mrugnięcia okiem. Zresztą, nie będzie chyba musiał tego robić osobiście, zleci zadanie jakiemuś aniołowi. Fabryki niepotrzebne i smrodu nie będzie i brudu już nie będzie i zanieczyszczenia środowiska też nie będzie.
 Rząd złożony ze 144 000 będzie się zajmował takimi rzeczami ...
 Rząd złożony ze 144 000 będzie się zajmował takimi rzeczami ...  

Napisano 2008-06-18, godz. 20:13
A tak swoją drogą zastanawiało mnie, jak w/w zwierzątka mają pomóc w "posprzątaniu" ziemi, skoro nawet lew będzie jadł trawę jako wół ...

Napisano 2008-06-18, godz. 20:16
Ewo, wielokrotnie spotkałam się z tłumaczeniem, że zwierzęta mięsożerne tak się objedzą padliną, że nigdy więcej nie spojrzą na mięso. Czy śJ zdają sobie sprawę jakiego horroru wyczekują? Krwawe jatki, które ostatnio są tak popularne w kinach to bajka przy tym.

Napisano 2009-05-27, godz. 12:36

Napisano 2009-05-27, godz. 14:03
ja mimo wszystko zastanawiam sie nad konopiami indyjskimi. w ogóle to jedną z rzeczy, które mnie zaczęły otrzeźwiać z zapału religijnego był ten raj, który wydał mi się nierealny i normalnie po ludzku nudny.
ale o co mi chodzi - przecież rosliny psychoaktywne, a których jest naprawdę dużo zostały stworzone przez Boga. Bóg zatem musiał mieć plan, żeby potem też były... ciekawe czy w Raju będzie można palić marihuanę? jeśli znajdę ją, wysuszę i spalę... czym to się różniłoby od wysuszenia oreagno i spożycia?
piszę to wam tutaj, a tak w ogóle to poszukam jakichś świadków w okolicy, albo przy dworcu - Kraków - i ich też zapytam ^^

Napisano 2009-05-28, godz. 19:36
ciekawe, czy Bóg wyciągnie THC z konopii, DMT z roślin z których tworzy się ayahuascę itp. co na to śJ?ja mimo wszystko zastanawiam sie nad konopiami indyjskimi. w ogóle to jedną z rzeczy, które mnie zaczęły otrzeźwiać z zapału religijnego był ten raj, który wydał mi się nierealny i normalnie po ludzku nudny.
ale o co mi chodzi - przecież rosliny psychoaktywne, a których jest naprawdę dużo zostały stworzone przez Boga. Bóg zatem musiał mieć plan, żeby potem też były... ciekawe czy w Raju będzie można palić marihuanę? jeśli znajdę ją, wysuszę i spalę... czym to się różniłoby od wysuszenia oreagno i spożycia?
piszę to wam tutaj, a tak w ogóle to poszukam jakichś świadków w okolicy, albo przy dworcu - Kraków - i ich też zapytam ^^
ja bym to nazwał stanem nirwany...Po jakims czasie osiagaja Oni prawdziwy matrix i nic ich nie martwi...

Napisano 2009-05-29, godz. 10:30

Użytkownik trydian edytował ten post 2009-05-29, godz. 10:31

Napisano 2009-05-29, godz. 18:27

Napisano 2009-05-31, godz. 09:44

Napisano 2009-06-01, godz. 12:10
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych