Będą kuźnie przy każdym domostwie, do przekuwania mieczy na lemiesze.A kto zrobi grabie? Kowal? Czyli jednak ktoś będzie zapi...alał w pocie czoła, żeby innym się wygodniej pracowało? Bo nie wyobrażam sobie kuźni przy każdym domostwie...

Świadek Jehowy jako produkt finalny..
Napisano 2008-06-18, godz. 09:42
Napisano 2008-06-18, godz. 10:27
Będą kuźnie przy każdym domostwie, do przekuwania mieczy na lemiesze.
Po jakims czasie kazdy mezczyzna bedzie wspaniale zbudowanym, umiesnionym kowalem.
A co poczna samotne kobiety?

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?"
Napisano 2008-06-18, godz. 10:42
Czyli w rajskiej populacji bedzie 50% kobiet i 50% mezczyzn? Jesli tak to coraz bardziej podoba mi sie ta gra z gatunku strategii. Ciekawe kiedy Dzihowa wyda ja na PC?Samotnosc nie bedzie istniala w raju, umiesnionym mezczyznom o doskonalym guscie beda podobac sie doskonale kobiety o wymiarach 90-60-90. One pewnie beda przadly, tkaly, szyly...

Napisano 2008-06-18, godz. 10:46
Co z tego skoro jakieś kilka miliardów osób nie będzie mogło się bz...kać, bo przecież jako zmartwychwstali będą niczym aniołowie ( bezpłciowi )...umiesnionym mezczyznom o doskonalym guscie beda podobac sie doskonale kobiety o wymiarach 90-60-90...

Napisano 2008-06-18, godz. 10:49
Bedzie musial wymyslic jakies kryteria zbawienia ktore zapewnia te 50%. Albo dopusci poligamie.Czyli w rajskiej populacji bedzie 50% kobiet i 50% mezczyzn? Jesli tak to coraz bardziej podoba mi sie ta gra z gatunku strategii. Ciekawe kiedy Dzihowa wyda ja na PC?
Moze beda czerpac przyjemnosc z samego patrzenia?Co z tego skoro jakieś kilka miliardów osób nie będzie mogło się bz...kać, bo przecież jako zmartwychwstali będą niczym aniołowie ( bezpłciowi )

Napisano 2008-06-18, godz. 10:54
Eee... Wtedy zlamalby wlasne regulyBedzie musial wymyslic jakies kryteria zbawienia ktore zapewnia te 50%. Albo dopusci poligamie.

I taki facet bedzie mial orgazm z samego patrzenia?Moze beda czerpac przyjemnosc z samego patrzenia?
Napisano 2008-06-18, godz. 10:56
Przecież co po chwilę Jehowa łamie własne reguły zapodając nam nowe światełkaEee... Wtedy zlamalby wlasne reguly

Użytkownik pawdob7 edytował ten post 2008-06-18, godz. 10:57
Napisano 2008-06-18, godz. 10:58
O patrz a ja myslalem ze to szatanek jest tym aniolem od swiatlaPrzecież co po chwilę Jehowa łamie własne reguły zapodając nam nowe światełko

Napisano 2008-06-18, godz. 11:00
Ja mam to wiedziec?? Niech odpowie jakis facet.I taki facet bedzie mial orgazm z samego patrzenia?
Nie bylby to pierwszy raz.Eee... Wtedy zlamalby wlasne reguly tongue.gif
Moze z czasem ciuchy stana sie zbedne. Owady i zwierzeta nie beda nas atakowac, doskonaly klimat, brak zanieczyszczen, ludzie pozbawieni zadzy, po co ubranie? Przeciez to wymysl szatana. Bedziemy znowu jak Adam i Ewa: nadzy i niewinni.Zastanawiam się tylko, gdzie będą fabryki ciuchów... Jakoś w skórach nie chodzą...

Napisano 2008-06-18, godz. 11:03
Agape, raczej się nie daJa mam to wiedziec?? Niech odpowie jakis facet.

Napisano 2008-06-18, godz. 11:06
Nie da sie takJa mam to wiedziec?? Niech odpowie jakis facet.
[...]

Napisano 2008-06-18, godz. 11:07
Kobieta od patrzenie to raczej nie...ale od słuchania?...może...niech wypowiedzą się teraz kobietyNie da sie tak
nawet nie wiem czy kobieta by tak umiala

Napisano 2008-06-18, godz. 11:46
Nie dzieki jednak wole meski orgazmTo chyba nadaje sie na forum o innej tematyce. A moze wszyscy bedziemy kobietami(chociaz od wewnatrz) i bedziemy mogli od patrzenia, sluchania itd. ???

Napisano 2008-06-18, godz. 12:56
1. Jedna zona mi wystarczyKazdy woli swoj.
Trzeba wiec wrocic do
1.poligamii
2.ozieblosci

2. Dobry seks nie jest zly

Napisano 2008-06-18, godz. 13:26
Czyli wracamy do populacji 50:50No coz, w takim razie kazdy kowal ze swoja kobieta, a jak za kazde spojrzenie w bok piorunem oberwie to szybko mu sie odechce...

podwątek połączono z tematem "Proporcje płci w ŚJ", link | moderator
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych