Dziwna to WIARA ktora uznaje za brata w wierze takie cos ochydnego jak JAdlatego mimo tego co robisz, jesteś naszym bratem w wierze. Może kiedys to zroumiesz.

Napisano 2006-02-26, godz. 11:53
Dziwna to WIARA ktora uznaje za brata w wierze takie cos ochydnego jak JAdlatego mimo tego co robisz, jesteś naszym bratem w wierze. Może kiedys to zroumiesz.
Napisano 2006-02-27, godz. 13:33
Napisano 2006-02-27, godz. 14:19
Bracie rekinie,chyba puszczają ci nerwy.A gdzie ten wasz słynny "raj duchowy"?Oj,jesteś ciut zgryżliwy,czyżby brakło ci argumentów?PS w tematyce doktrynalnej odpowiedziałam ci na temat Bóstwa Pana Jezusa,bądz łaskaw zapoznać się,możemy podyskutować.Chociaż wydaje mi się,ze gardzisz "babami",więc pewnie zlekceważysz mojego posta.POZDRAWIAM.[a może my się znamy?]Dziwna to WIARA ktora uznaje za brata w wierze takie cos ochydnego jak JAdlatego mimo tego co robisz, jesteś naszym bratem w wierze. Może kiedys to zroumiesz.
![]()
Napisano 2006-02-27, godz. 14:24
Napisano 2006-02-27, godz. 14:39
Napisano 2006-02-27, godz. 14:46
czy chodzi o tego rekina który tu kiedys był?Bracie rekinie,
Napisano 2006-02-27, godz. 15:01
SEBOL,no nie żartuj,przyjrzyj się tej rybce Stefana-przecież to taki miły bezzębny rekinek. I kogo on tu chce "pożreć?On nie chce podjąć polemiki ze mną,a ja pojadę do domu i do jutra zginę z ciekawości,co też on wygłówkuje?Pozdrawiam SALLY11czy chodzi o tego rekina który tu kiedys był?Bracie rekinie,
Napisano 2006-02-27, godz. 15:06
A może to pirania? Też ją przypomina ten avatarek.SEBOL,no nie żartuj,przyjrzyj się tej rybce Stefana-przecież to taki miły bezzębny rekinek. I kogo on tu chce "pożreć?On nie chce podjąć polemiki ze mną,a ja pojadę do domu i do jutra zginę z ciekawości,co też on wygłówkuje?Pozdrawiam SALLY11
"Ot, ma wygląd ptaka, a więc będzie latał, proste". - Baltazar Siedem Słońc
Napisano 2006-02-27, godz. 15:20
TEREBINTKU,twój portret sugeruje,że możesz go podgryzać.Rekin jest bardzo zgryżliwy,pewnie już ma problemy,tylko nie wie,że swoje ciężary może zanieść po krzyż i tam z łaski zostanie zbawiony,czego mu bardzo serdecznie życzę.Wszyscy mu tego życzymy,prawda? POZDRAWIAM SALLY11A może to pirania? Też ją przypomina ten avatarek.
SEBOL,no nie żartuj,przyjrzyj się tej rybce Stefana-przecież to taki miły bezzębny rekinek. I kogo on tu chce "pożreć?On nie chce podjąć polemiki ze mną,a ja pojadę do domu i do jutra zginę z ciekawości,co też on wygłówkuje?Pozdrawiam SALLY11
pzdr.![]()
Napisano 2006-02-27, godz. 19:59
Napisano 2006-02-27, godz. 20:08
Chłap, Chłap, już podgryzłemTEREBINTKU,twój portret sugeruje,że możesz go podgryzać.
Oczywiście, że życzymy.Rekin jest bardzo zgryżliwy,pewnie już ma problemy,tylko nie wie,że swoje ciężary może zanieść po krzyż i tam z łaski zostanie zbawiony,czego mu bardzo serdecznie życzę.Wszyscy mu tego życzymy,prawda? POZDRAWIAM SALLY11
Napisano 2006-02-27, godz. 20:11
Aurora to ty jesteś tym Rekinem, który tutaj kiedyś gościł?niestety to ten "REKIN "
Napisano 2006-02-27, godz. 20:11
Napisano 2006-02-27, godz. 20:27
Skupie sie na cytowaniu Biblii ...................Twoja argumentacja byłaby lepsza, gdybyś gdybyś mniej atakował Kościół kat., a skupił się na obronie doktryn świadków Jehowy.
Napisano 2006-02-27, godz. 20:34
Czyżbyś wreszcie zobaczył to "Światło w tunelu" na końcu którego jest Jezus ?Skupie sie na cytowaniu Biblii ...................Twoja argumentacja byłaby lepsza, gdybyś gdybyś mniej atakował Kościół kat., a skupił się na obronie doktryn świadków Jehowy.
( postaram sie przynajmniej ) gdyz walcze caly czas ze swoja stara osobowoscia wojownika , ktora wychodzi mi nieraz tu i owdzie .
Kiedys nauczono mnie a ja uczylem innych ze najlepsza obrona jest atak i ciezko mi to przezwyciezyc
Na wzor pewnego apostola latwo jeszcze chwytam za przyslowiowy miecz , za co przepraszam
Napisano 2006-02-27, godz. 23:43
a ja myslałem ze aurora to kobieta ;-) a i aurora do spokojnych nicków nie należy, chyba przez coś takiego o takiej nazwie, było coś takiego jak rewolucja jakas tam ;-)Aurora to ty jesteś tym Rekinem, który tutaj kiedyś gościł?niestety to ten "REKIN "
![]()
![]()
![]()
W takim razie zmienił ci się styl pisania postów. Również chyba i charakter. Jesteś mniej wojowniczy, a bardziej przygnębiony (o ile to oczywiście ty jesteś tym Rekinem)
pzdr.![]()
Napisano 2006-02-28, godz. 08:33
Sebol, specjalnie dla ciebie:a i aurora do spokojnych nicków nie należy, chyba przez coś takiego o takiej nazwie, było coś takiego jak rewolucja jakas tam ;-)
"Aurora" to krążownik pancernopokładowy (w klasyfikacji rosyjskiej: krążownik I rangi), należący wraz z dwoma bliźniaczymi okrętami: "Diana" i "Pałłada" do typu Diana. Zbudowany został w Petersburgu, wszedł do służby 29 lipca 1903. Nazwa okrętu pochodzi od rzymskiej bogini Aurory (Jutrzenka).
Napisano 2006-04-06, godz. 00:11
Napisano 2006-04-06, godz. 00:49
Napisano 2006-04-16, godz. 17:08
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych