myślę sobie, że warto byłoby nagrać takie ciekawe rozmowy...
jeśli ktoś ma dowolny nr telefonu w orange (mix, abonament lub na kartę) albo telefon stacjonarny, a także ma aparat telefoniczny z zestawem głośnomówiącym (aby było słychać i użytkownika i jego rozmówcę) oraz możliwość nagrywania głosu na komputerze, a przede wszystkim ma pomysł na ciekawe pytania do rzecznika prasowego Nadarzyna, to prosiłbym go o kontakt ze mną...
ja oczywiście pokrywam koszt tych rozmów
Ustawię na swoim telefonie darmowe rozmowy z Nadarzynem i darmowe rozmowy z rozmówcą Nadarzyna i włączę rozmowę konferencyjną. Zadzwonię pierw do rozmówcy, a po chwili do Nadarzyna i od chwili nawiązania połączenia z Nadarzynem, nie będę się odzywać ani słowem. W słuchawce będzie słychać i rzecznika i rozmówcę i ew. byłoby słychać mnie -- tyle że ja się nie będę wcale odzywać.
Jak szaleć to szaleć, jedną złotówkę mogę odżałować

rozmowy możnaby nagrywać w dzień powszedni rano, od godziny 8:30 do 12:15
przez kolejne dwa lub trzy dni robocze... A więc osoba która chce dokładnie przepytać rzecznika prasowego i ma czas w tygodniu rano, proszona jest o kontakt ze mną, na PM...
szczególnie mile widziane są rozmowy nt. trudnych kwestii związanych z krwią albo jakieś kwestie prawne związane z działalnością świadków Jehowy...
chodzi oczywiście o nagranie czegoś kontrowersyjnego, co osoby postronne powinny wiedzieć o ŚJ...