Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nowe forum ŚJ

• Please log in to reply
350 replies to this topic

#241 ewa

ewa

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 2111 Postów

Napisano 2007-02-10, godz. 12:46

Ups, nie było mnie trochę, a tu ciągle to samo: co kto powiedział na jakimś forum, co kto powiedział na czacie, kto jakiego radia słucha ...

Teksty tego "wesołka" znajdują sie w dziale humor. Czytajcie i podziwiajcie bo takiej głupoty to dawno nie czytaliście.

Myślisz, że taki dowcipny jesteś? Jeszcze nie skończyłam z twoimi "wesołymi tekstami". Zobaczymy, czy będzie ci się podobało, jak ja będę natrząsać się z twoich naaaprawdę "zabawnych" tekstów. Lubimy pośmiać się z innych, co? Zobaczymy, czy lubimy również, jak z nas się śmieją. Nie mówiąc o tym, że to ty występowałeś jakiś czas temu jako "weselinek". Nomen omen.

Jak będę miała trochę czasu to zapoznam się również z tymi kontrodpowiedziami.

Hej - ja weszłem. :rolleyes:

Wszedłem.

#242 Olo.

Olo.

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1937 Postów

Napisano 2007-02-10, godz. 12:48

Ktoś niezalogowany (jako gościu) na tym nowym forum wkleja moje opracowania zaczerpnięte z mojej stronki internetowej. Oczywiście nie mam nic przeciw temu, bo sam zaznaczyłem, że wyrażam zgodę na wszelkie powielanie treści będących mojego autorstwa. Prawdę mówiąc może też posłużyć się moimi postami z tego wątku http://biblia.webd.p...topic.php?t=200 . Ja osobiście wewnętrznie przystaje na powielanie lub krytykę wszystkiego co piszę w internecie przez innych internautów.

Ale w kilkanaście minut po napisaniu tego postu. Moje artykuły zostały usunięte. Przykro mi, bo zezwoliłem na wszelkie ich powielanie. A skoro były tam przez miesiąc jak wynikało z daty, to znaczy, że pozytywnie oceniono ich wartość. A teraz widocznie ze względu na moją osobę je usunięto w ciągu kilkunastu minut od wpisu. Szkoda. No i przykro mi, że to z powodu mojej osoby. :(
Patrzeć na świat przez google, czy własnymi oczami? Oto jest pytanie.

#243 sebol

sebol

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 3836 Postów

Napisano 2007-02-10, godz. 12:49

znalazłem tam taki kwiatek ;-) Panie Adminie tamtego forum walnij Pan się w łęb - jak mozna takie bzdury wypisywać !!!

Proszę nie przeklejać tak obszernych tekstów. Moderator | wklejam odnośnik do tematu: link
"Nie umiem wyobrazić sobie Boga nagradzającego i karzącego tych, których stworzył, a którego cele są wzorowane na naszych własnych - krótko mówiąc, Boga, który jest jedynie odbiciem ludzkich słabości." A.Einstein

"Religia jest obrazą godności ludzkiej
Bez niej mamy dobrych ludzi czyniących dobre rzeczy
i złych ludzi czyniących złe rzeczy
Żeby jednak dobrzy ludzie czynili złe rzeczy,
potrzeba religii" Richard Dawkins

#244 pawel r

pawel r

Niepoprawne stworzenie Boga

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 4853 Postów

Napisano 2007-02-10, godz. 13:05

sebol po części się z tym wpisem zgadzam ale nie do końca. Za dużo tu pomieszania z poplątaniem
Należę do 144...

Islam zdominuje świat
Islam będzie rządzić światem
Ściąć głowy tym, którzy znieważą Islam
Islam jest religią pokoju...

#245 Artur Schwacher

Artur Schwacher

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 2617 Postów

Napisano 2007-02-10, godz. 15:42

Cytat pana administratora

Właśnie nie warto się kłócić, miłujmy nawet swoich nieprzyjaciół, naprawdę nie wyzywajmy się od najgorszych, bo na większości forów jest tylko sama złośliwość i kłótnia prowokuje do jeszcze większej kłótni i tak w kółko, to nie ma sensu drodzy, przestańmy się kłócić
niech to forum będzie miejscem zrozumienia i wspierania się nawzajem, a nie jak na innych gdzie jest totalna ignorancja i wysmiewisko z ludzi gorszych czy mniej wiedzących

Forum które jest bez cenzury to takie gdzie nikt nie panuje nad niczym i takie rzeczy są normą, ale tutaj chcemy poprzez usuwanie niemiłych postów wprowadzić miłą atmosferę
aby każdy człowiek poczuł się jak u prawdziwych bliźnich

Ani Gebels ani Stalin czy jakikolwiek inny mistrz propagandy nie powstydzili by sie takiej wypowiedzi.

Użytkownik Artur Schwacher edytował ten post 2007-02-10, godz. 15:44

To jest forum o Świadkach Jehowy. Ta religia może i ma tam swoje plusy. Rozchodzi się jednak o to aby te plusy nie przesłoniły nam minusów.
Wpadnij do mnie na Facebooku!

#246 Czesiek

Czesiek

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 5701 Postów

Napisano 2007-02-10, godz. 17:28

znalazłem tam taki kwiatek ;-) Panie Adminie tamtego forum walnij Pan się w łęb - jak mozna takie bzdury wypisywać !!!

Proszę nie przeklejać tak obszernych tekstów. Moderator | wklejam odnośnik do tematu: link

Jb już nie ma tej wypowiedzi i co ja teraz poczytam :(
Ale reakcja tamtego administratora jest szybka. ciekawe ile moich wpisów zostanie po jego wizycie tutaj.

Ps.
Przepraszam, ale źle mi się otwierała tamta strona i myślałem, że już wypowiedzi nie ma, a ona nadal jest. Dzięki Jb.

Użytkownik Czesiek edytował ten post 2007-02-10, godz. 17:39

Czesiek

#247 ISZBIN

ISZBIN

Elita forum (> 1000)

• Validating
  • PipPipPipPip
  • 1184 Postów

Napisano 2007-02-10, godz. 22:26

Hahah dobry ten dział Zwierząt u nich:

- nieustannie reklamują nasze Forum - Wielkie dzieki!

- dostarczają rozrywki

- a admin Paradise to już całkiem wypas - prowadzi długą i namiętną konwersację... sam ze sobą.

(-Gadasz sam do siebie?

- Jasne, bo lubie z kimś inteligentnym porozmawiać)

:ph34r:

#248 Czesiek

Czesiek

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 5701 Postów

Napisano 2007-02-11, godz. 15:39

No i jako gość nie mogę już tam nic napisać. Ciekawe, czy uda mi się zalogować na tym forum
Czesiek

#249 Czesiek

Czesiek

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 5701 Postów

Napisano 2007-02-11, godz. 20:09

No i jako gość nie mogę już tam nic napisać. Ciekawe, czy uda mi się zalogować na tym forum

Zalogowałem się, napisałem posta i już mnie wywalił administrator tamtego forum. A tylko zwróciłem mu uwagę, że sam łamie regulamin, który napisał dla swojego forum. A do tego pousuwał moje posty jakie wpisałem jako gość.

Tylko szanowny Paradise zapomniał mi podać powód dlaczego to zrobił.
Czesiek

#250 pawel r

pawel r

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 4853 Postów

Napisano 2007-02-11, godz. 21:52

Zalogowałem się, napisałem posta i już mnie wywalił administrator tamtego forum. A tylko zwróciłem mu uwagę, że sam łamie regulamin, który napisał dla swojego forum. A do tego pousuwał moje posty jakie wpisałem jako gość.

Tylko szanowny Paradise zapomniał mi podać powód dlaczego to zrobił.

A tam Czesiu się czepiasz :D Po prostu wczuwają się w terrokrację B)
Należę do 144...

Islam zdominuje świat

#251 Noc_spokojna

Noc_spokojna

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 3033 Postów

Napisano 2007-02-11, godz. 22:15

A mnie oddali nicka, jak grzecznie poprosiłam, i teraz piszę sobie co chcę. Wprawdzie jakis czas temu admin skasował wiekszość tematów w których pisałam, ale bana mi nie dał, a nawet grzecznie odpowiedział na moje pytanie, o tamte tematy :D

Witam zgodnie z punktami regulaminu:

7, 8 i 11
Administracja ma prawo do zmian i edycji postów, tematów użytkowników, tak aby forum miało estetyczny i przejżysty wgląd na tekst i informacje;
ma także prawo do usuwania zbędnych postów lub kłamstw, forum zostało także skompaktowane oznacza mniejszą ilość tematów i postów zbędnych.

Pozdrawiam cieplutko

Dosia

Użytkownik Noc_spokojna edytował ten post 2007-02-11, godz. 22:16

#252 Maryhna

Maryhna

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1695 Postów

Napisano 2007-02-11, godz. 22:20

lizus lizus lizus ! :D :P:P:P
Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże!

#253 Noc_spokojna

Noc_spokojna

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 3033 Postów

Napisano 2007-02-11, godz. 22:29

Maryś, :) :P

Pozdrawiam cieplutko

Dosia

Admin otworzył czat. Udziela audiencji od 22-23 link do czata:
http://netka.ath.cx/chat

Pozdrawiam cieplutko

Dosia

#254 pawel r

pawel r

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 4853 Postów

Napisano 2007-02-11, godz. 22:30

lizus lizus lizus ! :D :P:P:P

Chociaż w czymś się zgadzamy wredoto :P
Należę do 144...

Islam zdominuje świat

#255 Noc_spokojna

Noc_spokojna

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 3033 Postów

Napisano 2007-02-11, godz. 22:43

No i d...a blada...pochwaliłam się, bo po ostatnim poście (usunietym zreszta przez administratora)jakies 10 min temu pokazał mi sie taki komunikat