Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nowe forum ŚJ

• Please log in to reply
350 replies to this topic

#261 ISZBIN

ISZBIN

Elita forum (> 1000)

• Validating
  • PipPipPipPip
  • 1184 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 16:20

Ale koleś ma jazdę :))

On traktuje nasze Forum jak jakąs ORGANIZACJĘ, RELIGIĘ. Kurde, no awansowaliśmy, przynajmniej w wizjach ,,Paradise'' :PPP

#262 Maryhna

Maryhna

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1695 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 16:22

no mówię wam, jajca na betonie :D

cienias z paradise , nic nowego nie napisał, zrzucił tylko wszystkie tematy w jeden i nie dał możliwości odpowiedzi, szalony :D

Użytkownik Maryhna edytował ten post 2007-02-12, godz. 16:25

Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże!

#263 Czesiek

Czesiek

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 5701 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 16:54

no mówię wam, jajca na betonie :D

cienias z paradise , nic nowego nie napisał, zrzucił tylko wszystkie tematy w jeden i nie dał możliwości odpowiedzi, szalony :D

Nie szalony, tylko człowiek z misją.
A poza tym kłamca i oszust nie portafiący uszanować własnego regulaminu.
Czesiek

#264 pawel r

pawel r

Niepoprawne stworzenie Boga

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 4853 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 16:55

Śmieszny gostek. Krytykuje to co sam robi :P Czyli podwójna moralność.

Więc drogi paradise informuje Cię, że jeśli tu na forum zamieszcza się kłamstwa i obelgi mozna takie osoby ścigać karnie więc jeśli to co podajesz to prawda to proponujemy dochodzić spraw w sądzie :D

Dla mnie to takie frustracje gościa co nie da ze sobą polemizować ale o innych będzie mówił że sa fałszywi i od tego zacznie i na tym skonczy zarazem.
Należę do 144...

Islam zdominuje świat
Islam będzie rządzić światem
Ściąć głowy tym, którzy znieważą Islam
Islam jest religią pokoju...

#265 pawel r

pawel r

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 4853 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 17:26

Wytykanie błędów jest jak najbardziej stosowne, ale odstępowanie od prawdy i wary jest totalnym błędem,
czy nie lepiej naprawiać błędy w swoim gronie niż przenosić spory i tworzyć kłótnie poprzez takie fora, gdzie już nieważne jest wytykanie błędów ale zwodzenie że ŚJ to sekta, co jest totalną bzdurą.

Więc ja już nie rozumiem to znaczy że wytykanie tutaj błędów śJ jest jak najbardziej stosowne? :P A jeśli nie na forach to gdzie można wytykać błędy? W sali królestwa? A co do nazwy "sekta"... to WTS nazywając np katolików i protestantów sektą też pisze bzdury? :D Czy wszystko jest ok bo WTS wolno...?

"Papież Jan XXIII, głowa najpotężniejszej sekty (odłamu) chrześcijaństwa, które z kolei jest najbardziej wpływową częścią składową Babilonu Wielkiego" (Strażnica Nr 17, 1968 s.9).

"Przytoczmy teraz informację (...) The Catholic Encyclopedia (...) co o ceremonii chrztu twierdzi sekta katolicka" (Strażnica Rok XCII [1971] Nr 12 s.2).

"Kiedy w roku 1918 od domu Bożego rozpoczął się sąd, sekciarski kler chrześcijaństwa (...) nakłaniał katolików i protestantów do tego, by się nawzajem mordowali" ("Wspaniały finał Objawienia bliski!" 1993 s.35).

Użytkownik pawel r edytował ten post 2007-02-12, godz. 17:27

Należę do 144...

Islam zdominuje świat

#266 sebol

sebol

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 3836 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 20:05

On traktuje nasze Forum jak jakąs ORGANIZACJĘ, RELIGIĘ. Kurde, no awansowaliśmy, przynajmniej w wizjach ,,Paradise'' :PPP

ty sie Ojciec lepiej przyznaj, że jestes Wielkim Mistrzem naszej Tajemnej Organizacji ;-) a JB Siostra pPrzełożona do wysług ;-) nie wspominając o Jaśnie Nam Panującym Samozwańczym Papieżu .Z... ru ;-)
"Nie umiem wyobrazić sobie Boga nagradzającego i karzącego tych, których stworzył, a którego cele są wzorowane na naszych własnych - krótko mówiąc, Boga, który jest jedynie odbiciem ludzkich słabości." A.Einstein

"Religia jest obrazą godności ludzkiej
Bez niej mamy dobrych ludzi czyniących dobre rzeczy
i złych ludzi czyniących złe rzeczy
Żeby jednak dobrzy ludzie czynili złe rzeczy,
potrzeba religii" Richard Dawkins

#267 pawel r

pawel r

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 4853 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 20:15

Eeee a co to wybieranie na mistrza bez głosowania. Ja protetstuje :P A jak mnie nie wysłuchaja zostane Anty-Mistrzem :D
Należę do 144...

Islam zdominuje świat

#268 Czesiek

Czesiek

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 5701 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 20:22

Eeee a co to wybieranie na mistrza bez głosowania. Ja protetstuje :P A jak mnie nie wysłuchaja zostane Anty-Mistrzem :D

Musiałbyś nosić podobne szatki do mistrza i mieć również tak uroczy uśmiecj jak on, aby podawać się za mistrza.
A głosowaniu już się odbyło. Jednomyślnie Iszbin wybrał się na mistrza tej tajemnej organizacji.
Czesiek

#269 Noc_spokojna

Noc_spokojna

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 3033 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 22:11

A mnie żal, że nie wkleiłam tutaj tekstu, jak Paradise się pogubił, jakiego jest wyznania, i stwierdził, że SJ, jak i inne jeszcze wyznania to odłam Badaczy Pisma Świętego, i że właśnie nauki Badaczy są mu najbardziej bliskie. Dosłownie nie zacytuję, bo nie pamietam, ale sens był taki sam. Wojtuś37 nawet zapytał, jakiego w końcu on wyznania jest. Ja też się pod tym postem dopisałam. Wtedy mnie właśnie zablokował, a post usunął :(. Iszbinek ma racje, ma gościu jazdę :P

Pozdrawiam cieplutko

Dosia

#270 Asiunia

Asiunia

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 223 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 22:22

Ale koleś ma jazdę :) )

przeczytałam to całe jego "wystąpienie" i stwierdzam jedno--już mnie nic w życiu nie zdziwi ;)
pzdr
asia

#271 wojtek37

wojtek37

Domownik forum (501-1000)

• Członkowie
  • PipPipPip
  • 612 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 22:32

A mnie żal, że nie wkleiłam tutaj tekstu, jak Paradise się pogubił, jakiego jest wyznania, i stwierdził, że SJ, jak i inne jeszcze wyznania to odłam Badaczy Pisma Świętego, i że właśnie nauki Badaczy są mu najbardziej bliskie. Dosłownie nie zacytuję, bo nie pamietam, ale sens był taki sam. Wojtuś37 nawet zapytał, jakiego w końcu on wyznania jest. Ja też się pod tym postem dopisałam. Wtedy mnie właśnie zablokował, a post usunął :(. Iszbinek ma racje, ma gościu jazdę :P

Pozdrawiam cieplutko

Dosia

Po czym nastąpila "awaria serwera" - na pytanie nie uzyskałem odpowiedzi, ale za to Forum zostało przeredagowane, i nie mogę się narazie w nim odnaleść, ale staram się jaoś prozumieć z tamtejszymi userami. Co i jak będzie, czas pokaże.

#272 pawel r

pawel r

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 4853 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 23:04

Właściwie można podziwiać paradise że próbuje polemizować z forum watchtower.org.pl ;) Szkoda tylko ze polemika ta jest baaardzo "merytoryczna" i wybiórcza i co więcej poprzez atak :P No ale cóż cel uświęca środki :D

Ale mimo wszystko paradise ma u mnie dużego plusa :D Reklamuje to forum świadkom Jehowy bez dwóch zdań B)
Należę do 144...

Islam zdominuje świat

#273 wojtek37

wojtek37

• Członkowie
  • PipPipPip
  • 612 Postów

Napisano 2007-02-12, godz. 23:17

Drogi Pawle, jaka polemika, wszystkie nie wygodne dla nich posty zostały usunięte, mało tego poczytaj to sobie co się wyświeta na ekranie kiedy chciałem ponownie wejść by uzyskać odpowiedz Paradisa w sprawie Jego wyznania, czy jest Badaczem Pisma Świtego, czy ŚJ.

W OBRONIE PRAWDY
Forum watchtower.org.pl pod lupą

Obrońcy prawdy czy słudzy szatana?

http://netka.ath.cx/

Użytkownik wojtek37 edytował ten post 2007-02-12, godz. 23:21

#274 Czesiek

Czesiek

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 5701 Postów

Napisano 2007-02-13, godz. 07:20

I znowu przerwa techniczna? Ciekawe co teraz zmieni.
Czesiek

#275 wojtek37

wojtek37

• Członkowie
  • PipPipPip
  • 612 Postów

Napisano 2007-02-13, godz. 19:50

I znowu przerwa techniczna? Ciekawe co teraz zmieni.

Skoro pod podanym linkiem do Forum, widnieje tylko info w języku ang. to pewnie już się nie podnesie, ...... ale jest jeszcze możliwość, że opracowywana jest nowa strategia.... :P :lol:

#276 pawel r

pawel r

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 4853 Postów

Napisano 2007-02-13, godz. 20:47

A tam się czepiacie, pewnie jeszcze w tym roku znajdziemy kilka takich miejsc :) Po prostu doceńmy tą "pomysłowość".
Należę do 144...

Islam zdominuje świat

#277 Czesiek

Czesiek

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 5701 Postów

Napisano 2007-02-14, godz. 08:54

Czyżby ktoś podkablował paradise do admina serwera, że wypisuje kłamstwa i dostał kopa?
Czesiek

#278 Adelfos

Adelfos

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 2574 Postów
  • Gadu-Gadu:8433368

Napisano 2007-02-14, godz. 20:36

[size=1]

Że co? :huh:

Urojona konspiracja rusza pełną parą! Poniżej zamieszczam treść maila, jakiego dostałem:

Pilne: Administrator jhwh.tk
Masowa korespondencja do uzytkownikow bylego forum:
Z przykroscia musze Panstwa zawiadomic ze na forum odbyl sie powazny atak hakerski, co skutkowalo uszkodzeniem calego serwera.
oto slowa administratora serwera:
\"odbywaja sie liczne ataki na serwery poniewaz strony nie byly odpowiednio chronione przez uzytkownikow, co za tym idzie ataki spowodowaly upadek serwera oraz bardzo powazne straty finansowe z naszej strony, na rzecz serwera\"
W zwiazku z tym zmuszeni jestesmy zamknac forum na zawsze, poniewaz wrogowie prawdy sa bez jakiegokolwiek sumienia w sercu, nie pozwola nikomu spokojnie glosic swoich pogladow i potrafia wyczynic takie wlasnie najgorsze rzeczy, nadal jednak zostanie zwykla tekstowa strona glowna http://jhwh.tk na ktora zapraszam w dalszym ciagu.
Pozdrawiam wszystkich bylych aktywnych uzytkownikow forum, mam nadzieje ze zobaczymy sie kiedys wszyscy w lepszym swiecie gdzie nie bedzie tyle nienawisci co obecnie ;)
Z powazaniem Administrator
(wszelkie glosy prosze slac na adres mail [email protected])
Dołączona grafika

#279 pawel r

pawel r

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 4853 Postów

Napisano 2007-02-14, godz. 21:35

Sorki i z całym szacunkiem, ale takie tłumaczenie to totalna ściema.
Należę do 144...

Islam zdominuje świat

#280 Maryhna

Maryhna

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1695 Postów

Napisano 2007-02-14, godz. 22:35

co za bzdura :D
Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych