Kiepsko cos udokumentowana ta teza o moich glupotach
, moze tak wzorem "glupca" wyrazalbys sie jasniej i przytaczal jakies dowody na moja glupote ?
W ten sposob to zachowuja sie dzieciaki na podworku krzyczac jeden na drugiego "glupi , glupi , glupi " jesli to wystarcza ci za caly wywod to sorry ja biore swoje zabawki i ......................... 
No to popatrzmy na twoje zachowanie. Ja napisałem:
Podziwiam samopoczucie Homme Curieux
"Jeden sposób wielbienia Boga" niezły slogan, tylko jakże niewykonalny, tak, że i śJ w różny sposób wielbią Boga nie mówiąc już o tym, że z "pokarmu" jaki dostarcza im WTS tworzą sobie swoje systemy wierzeń często niespójne z tym w co wierzą inni śJ.
A ty odpisałeś:
Podziwiam samopoczucie Homme Curieux
"Jeden sposób wielbienia Boga" niezły slogan, tylko jakże niewykonalny, tak, że i śJ w różny sposób wielbią Boga nie mówiąc już o tym, że z "pokarmu" jaki dostarcza im WTS tworzą sobie swoje systemy wierzeń często niespójne z tym w co wierzą inni śJ.
Jakie sa powody tego ze musisz pisac az taaaaaaaaaaakie glupoty ?
Czy nie stac cie na dyskusje majaca jakies argumenty na potwierdzenie tego co glosisz ?
Wszak sami twierdzicie ze SJ sa zaslepieni przez WTS .
czyzby Straznice w jezyku polskim glosily inne swiatlo od wydan angielskich ?
Ciekawe, że w tym momencie nie wyzwałeś siebie od dzieciaków, które zamiast argumentów krzyczą głupi, głupi, głupi. Ale nieważne, bo przecież nawet nie pomyślałeś nad tym co napisałem. A w ogóle wiesz co znaczy „sposób wielbienia Boga”? Bo mojej sugestii o tym, że każdy śJ czytający to co wypisywane jest w publikacjach WTS, przyjmują nie wszystko co tam jest napisane, a często nawet przeinaczają to i tworzą swój własny system wierzeń. Ot taka już jest ludzka natura. Dlatego warto zanim walnie się jakiś slogan pomyśleć na ile jest on prawdziwy.
A ty zamiast zastanowić się nad tym co napisałem od razu wyciągasz głupi wniosek, że:
czyzby Straznice w jezyku polskim glosily inne swiatlo od wydan angielskich ?
Więc nie dziw się, że ci dałem taką radę:
A może tak poczytasz ze zrozumieniem, a jak coś do ciebie nie dociera, to zapytaj zanim zaczniesz pisać głupoty