przykład ze sprężyną pokazuje, jak to świadek po opuszczeniu organizacji leci w niekontrolowanym kierunku.

To juz chyba przegiecie...
Started by edd, 2007-01-12, 08:12
162 replies to this topic
Napisano 2010-09-30, godz. 19:19
pozdrawiam Andrzej
Napisano 2010-10-01, godz. 18:16
Iam napisał:
"Nie wyklucza sie za czyny ale za stosunek do czynów czyli za brak skruchy. Jeśli robisz zło lub popełniasz nieczystość i uważasz że robisz dobrze to jest podstawa do wykluczenia".
Jak to nie wyklucza się za czyny? Niby za brak skruchy!? Bzdura. Wyklucza się według dowolnych pomysłów braci z komitetu. Można raz się potknąć i okazać skruchę, ale jeżeli umyślą sobie wykluczenie - tak na pokaz - to nie ma zmiłuj.
Mam wrażenie, że Twoja wiara w sprawiedliwość i czystość organizacji jest mocno naiwna. Według tego, co napisałeś, u mnie nie było podstaw do wykluczenia. Bardzo żałowałam, okazałam skruchę i byłam gotowa na ograniczenie, a tu wiśta wio! I było pozamiatane...
P.S. I całe szczęście!!!
"Nie wyklucza sie za czyny ale za stosunek do czynów czyli za brak skruchy. Jeśli robisz zło lub popełniasz nieczystość i uważasz że robisz dobrze to jest podstawa do wykluczenia".
Jak to nie wyklucza się za czyny? Niby za brak skruchy!? Bzdura. Wyklucza się według dowolnych pomysłów braci z komitetu. Można raz się potknąć i okazać skruchę, ale jeżeli umyślą sobie wykluczenie - tak na pokaz - to nie ma zmiłuj.
Mam wrażenie, że Twoja wiara w sprawiedliwość i czystość organizacji jest mocno naiwna. Według tego, co napisałeś, u mnie nie było podstaw do wykluczenia. Bardzo żałowałam, okazałam skruchę i byłam gotowa na ograniczenie, a tu wiśta wio! I było pozamiatane...

P.S. I całe szczęście!!!

Użytkownik h@neczka edytował ten post 2010-10-01, godz. 18:18
Napisano 2010-10-01, godz. 20:03
Przegięciem jest już pomyślenie o rozpuście,a co dopiero dotknięcie:rolleyes:
dobrze,że my faceci mamy tylko dar wzrokowca,bo jak byśmy posiedli dar słyszenia myśli kobiet - jak w filmie z Gibsonem : "Czego pragną kobiety" - to to już był by ambaras,że dwoje chciało naraz:D
... komitety pękały by wszerz i wzdłuż.(ale i tak nie jest źle z wykluczeniami,roczna norma musi byc zachowana)
Gratuluję nie którym starszym pomysłów dla narzeczonych:)
=
Dalsze wątki przeniesiono: link

Gratuluję nie którym starszym pomysłów dla narzeczonych:)

=
Dalsze wątki przeniesiono: link
Użytkownik jb edytował ten post 2010-10-05, godz. 10:42
"Przez świat idę w szlachetnych celach,ale gubię kompas życia i nie wiem dokąd zmierzam,będąc w matni ... sensualnej" - caius
VIS ET HONOR ... ET AMOR
//http://www.youtube.com/watch?v=2eMq307PT74&feature=related
VIS ET HONOR ... ET AMOR
//http://www.youtube.com/watch?v=2eMq307PT74&feature=related
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych