Już po cenzurzedomyślam się wwwiolu, ale jak na razie nie było cięć.
Nawet zbędnej powtórki mego wpisu gospodarz jeszcze nie wyciął.

Napisano 2006-12-16, godz. 00:05
Już po cenzurzedomyślam się wwwiolu, ale jak na razie nie było cięć.
Nawet zbędnej powtórki mego wpisu gospodarz jeszcze nie wyciął.
Islam zdominuje świat
Islam będzie rządzić światem
Ściąć głowy tym, którzy znieważą Islam
Islam jest religią pokoju...
Napisano 2007-01-08, godz. 23:02
Napisano 2007-01-08, godz. 23:41
Jednak mamy tutaj do czynienia z dość specyficzną sytuacją, więc trzeba zapoznać się także z innymi notkami tego bloga. Z kontekstu wynika, że wzmożona aktywność w służbie kaznodziejskiej w tym przypadku niekoniecznie wynikała z popędzania przez zbór i Organizację (chociaż nie można wykluczyć, że miało to miejsce), lecz mogła być także oznaką psychozy maniakalno-depresyjnej (o czym możemy przeczytać w treści bloga). Podobnie jak nadmiar obowiązków przyjmowanych na siebie już w dzieciństwie:Bez komentarza
Pierwsze problemy z psychiką zaczęłam mieć chyba w szkole podstawowej... chyba, spróbuję to uściślić później. Nie brałam tego do końca poważnie, chociaż byłam świadoma jakichś dziwnych zmian. W takim wieku łatwo złożyć to na karb dojrzewania i ogromu obowiązków. Właśnie wtedy aktywnie uczestniczyłam w produkcji programu dla dzieci Tut Turu, byłam przewodniczącą samorządu szkolnego przez kilka kadencji, prowadziłam własny kabaret i gazetkę szkolną, robiłam scenariusze na wszystkie szkolne imprezy. Kurczę, dobrze ze mną w szkole mieli... nauczyciele nie musieli prawie nic robić. Teraz, z perspektywy czasu, widzę, że problemy nie były tylko skutkiem przeciążenia obowiązkami, ale branie na siebie tylu rzeczy naraz było objawem choroby. Ale sporo wody w Wiśle upłynęło zanim do tego doszłam.
źródło: link
Napisano 2007-01-09, godz. 12:23
Napisano 2007-01-10, godz. 01:42
A propos bloga Ewy Grazyny - mama9...
Ta osoba to mama trzynastoletniej Noemi znanej z onetowskiego czata
Wymienilam z nia kilka zdan e-mailem, bo kasowala notorycznie moje komentarze [ciekawe czemu ;p]. Po jednym z ostatnich maili dostalam odpowiedz 'IDZ PRECZ SZATANIE!!!!!!!'rozbrajajace, prawda?
A staralam sie byc grzeczna i obiektywna...
Napisano 2007-01-10, godz. 02:14
Użytkownik Oko-Rentgen edytował ten post 2007-01-10, godz. 02:42
Napisano 2007-03-12, godz. 18:40
Napisano 2007-03-12, godz. 19:06
Islam zdominuje świat
Napisano 2007-03-12, godz. 19:08
Ten samto ten rekin???
Napisano 2007-03-12, godz. 19:30
Chyba facet się przecenia i... żyje w marixie?...Jestem pewien, że cytaty z tego, co tu napisałem, znajdą się na stronach internetowych prowadzonych przez byłych Świadków Jehowy. Znając ich zdolności artystyczne okaże się zapewne, że napisałem coś zupełnie innego, niż napisałem. Skoro można robić to z Biblią, to można też przekręcić wypowiedź człowieka. Czeka ich trochę pracy nad powyrywaniem z kontekstu moich słów, ale czego się nie robi dla idei.
Islam zdominuje świat
Napisano 2007-03-12, godz. 19:47
Napisano 2007-03-12, godz. 21:21
Ale to oznacza ,ze Nadarzyn dał panu rekinowi, Biblijna radę aby pokój zamknąć. (mam nadzieje iż nie przekręcam słów)
Poza tym ostrzeżenia braci Jezusa, które dotarły do nas niedawno,
Napisano 2007-03-12, godz. 21:28
Napisano 2007-03-12, godz. 21:35
Bracia Jezusa? No nie wiedziałem, ze nadzorcy i szefowie Biura Odziału mają teraz taki "tytuł". Awansowali!
Napisano 2007-03-13, godz. 10:29
No to się doigraliśmy
![]()
http://rekin-przestworzy.blog.onet.pl/
Pozdrawiam cieplutko
Dosia
Napisano 2007-03-13, godz. 10:34
Od kiedy to "Swiadkowie Jehowy" jest nazwa zastrzezona? Czy urzad patentowy wie o jej istnieniu? ROTFLCytuję:
'' Poza tym określenie „Świadkowie Jehowy” jest zastrzeżoną prawnie nazwą organizacji religijnej, do stosowania której nikt z właścicieli pokoju nie miał prawa.''
ROOOTFL:P Zamknąc wszystkie pokoje typu: KATOLICKI, albo do Watykanu o zgodę. Cóż Rekin dostał po ,,pupie'' od nadzorcy, Nadarzyn już wie kto co robił (na pewno z nazwiskami). A teraz na własnej skórze przekonają się jaka to wolnośc panuje u Świadków Jehowy, że nawet, żeby się określać tym mianem, trzeba mieć specjalną zgodę :PPPP
Użytkownik edd edytował ten post 2007-03-13, godz. 10:35
Napisano 2007-03-13, godz. 10:41
Napisano 2007-03-13, godz. 10:45
Od kiedy to "Swiadkowie Jehowy" jest nazwa zastrzezona? Czy urzad patentowy wie o jej istnieniu? ROTFL
moikzadaniem skronym ..tekst bardzo fajny i swiadczacy o szczej trosce... facetowi nie jest wszystko jedno... fajny gosc szkoda ze nie mialem okazji poznac
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych