Trójmiasto grupa wsparcia dla exSJ
Napisano 2009-05-16, godz. 08:18
Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć że wsparcie NIE BĘDZIE polegać na omawianiu kwestii doktrynalnych ( świadkowskich i innych wyznań ). Będą to spotkania gdzie będzie można uzyskać pomoc jak odnaleźć się w życiu po odejściu z Organizacji, pomoc w "pozbieraniu się " itd.
Ci którzy chcieliby skorzystać z grupy lub mieliby jakieś sugestie proszę o pisanie do mnie PM.
Na bieżąco będę informował o terminach i miejscu spotkań.
To zejdź do cholery z torów bo pociąg jedzie !!!!!!
Napisano 2009-05-16, godz. 09:59
Chciałbym poinformować iż wkrótce zacznie działać grupa wsparcia dla ex-ów w Trójmieście. Spotkania będą prawdopodobnie odbywać się we Wrzeszczu w okolicach ul. Miszewskiego.
Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć że wsparcie NIE BĘDZIE polegać na omawianiu kwestii doktrynalnych ( świadkowskich i innych wyznań ). Będą to spotkania gdzie będzie można uzyskać pomoc jak odnaleźć się w życiu po odejściu z Organizacji, pomoc w "pozbieraniu się " itd.
Ci którzy chcieliby skorzystać z grupy lub mieliby jakieś sugestie proszę o pisanie do mnie PM.
Na bieżąco będę informował o terminach i miejscu spotkań.

Napisano 2009-05-16, godz. 11:43
Scandik,swietny pomysl,znakomity.Na naszym forum sporo jest osób z okolic Trójmiasta,mysle,ze bedzie to silna grupa i z tych spotkan odniesiecie duzo pozytku.Mnie tego bardzo brakowalo,kiedy wyrwalam sie z sekty,w moich okolicach nic takiego nie dzialalo.Zycze wam powodzenia
No dzisiaj akurat się spotykamy ze Scandikiem. Muszę mu uzmysłowić, że trudnego zadania się podejmuje

"Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że ktoś inny to powiedział, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest to napisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez Boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu, do tego, co przynosi powodzenie wam i innym"
[Siddhartha Gautama]
Napisano 2009-05-17, godz. 08:48
Super pomysł! Może ktoś w POZNANIU zorganizuje taką grupę?
Scandik,swietny pomysl,znakomity.Na naszym forum sporo jest osób z okolic Trójmiasta,mysle,ze bedzie to silna grupa i z tych spotkan odniesiecie duzo pozytku.Mnie tego bardzo brakowalo,kiedy wyrwalam sie z sekty,w moich okolicach nic takiego nie dzialalo.Zycze wam powodzenia
Napisano 2009-05-17, godz. 12:33
Wpadnij do mnie na Facebooku!
Napisano 2009-05-17, godz. 21:41
Proszę o nie zaśmiecanie tego tematu. Jeśli macie jakieś uwagi względem siebie od tego jest PM.Ty?
Napisano 2009-05-20, godz. 10:48

Napisano 2009-05-20, godz. 11:38

Napisano 2009-05-20, godz. 13:07
Napisano 2009-05-20, godz. 13:09
Wstep wolny dla słuchaczy? Calkiem niedaleko z polibudy mam'
Musisz tylko złożyć przysięgę na niewierność niewolnikowi

Zapraszamy!!!
"Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że ktoś inny to powiedział, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest to napisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez Boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu, do tego, co przynosi powodzenie wam i innym"
[Siddhartha Gautama]
Napisano 2009-05-20, godz. 16:16
Od tej pory będzie to Grupa Wsparcia dla byłych Świadków Jehowy "Na Rozdrożu"
Adres strony : http://www.narozdrozu.blogspot.com/
Napisano 2009-05-20, godz. 16:21
Wpadnij do mnie na Facebooku!
Napisano 2009-05-20, godz. 17:02
Napisano 2009-05-20, godz. 19:56
Napisano 2009-05-20, godz. 20:25
ale na tej ilustracji niema rozdroża...
To szeroka droga prowadząca do zagłady

[Siddhartha Gautama]
Napisano 2009-05-20, godz. 20:34
Napisano 2009-05-24, godz. 15:54
pozdrawiam, adrian
Charles Darwin
Napisano 2009-06-03, godz. 03:17
Napisano 2009-06-03, godz. 07:46

Pozdrawiam
Strażnica z 15 września 1989, s. 23.
"Każdy może krytykować, a (...) dopuszczenie do krytyki to nikomu nie podoba się. Dlatego, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie (...)".
"Rejs"
Napisano 2009-06-03, godz. 15:49

17 czerwca godzina 18.00
Spotkanie naszej grupy odbędzie się na Przymorzu. Adres i wszystkie szczegóły jak dojechać dla chętnych podam na PM.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych