Skocz do zawartości

Zdjęcie

JESTEM GEJEM I ŚWIADKIEM JEHOWY

410 replies to this topic

#221 nickolas81

nickolas81

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 206 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 09:31

Osiągnięciem czego? Zbawienia świata? Pedałów, gejów, homosiów? Sam nie wiesz, po co piszesz te posty.

Widzisz Młody Wilku jak rozsierdziłeś Pharao ;) aż do północy nie spał bo się zdenerwował ;)

Cała rzecz polega na tym, że Ty nie chcesz się leczyć.

Bo widzisz, ja żyję w 2009 roku kiedy od kilku czy kilkunastu lat jakakolwiek orientacja nie jest uznawana przez Światowa Organizacje Zdrowia za chorobę.
Aż chciałoby się powiedzieć "Przebudź się" i zauważ że nie musisz nikogo leczyć na tym forum.
A gdybym ja powiedział Tobie, że wymagasz pomocy specjalisty tylko nie chcesz bo stajesz okoniem?
Myslę że zarobiłbyś majątek na terapii wirtualnej przez internet- badania, diagnoza, leczenie- wszystko przez sieć- można powiedzieć że to takie leczenie z dystansem... do pacjenta i zbyt małym ... do siebie.

Użytkownik nickolas81 edytował ten post 2009-01-11, godz. 09:32

by Nico

#222 P.K.Dick

P.K.Dick

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1296 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 09:45

Bo i jaka to choroba skoro to zboczenie ?
Większość ludzi liberalnie wierzących tylko dlatego toleruje homosiów bo nie dotykają ich samych tylko czytają o tym w gazetach.
Ale niech taki zwolennik seksu do odbytowego spróbuje molestować pierwszego lepszego katolika... pojadą z gejami na stos.

Widzę odstępców i wstręt mnie ogarnia, bo mowy Twojej nie strzegą. Psalm 119:158 B.T.

#223 Fakirek

Fakirek

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 181 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 10:27

Większość ludzi liberalnie wierzących tylko dlatego toleruje homosiów bo nie dotykają ich samych tylko czytają o tym w gazetach.
Ale niech taki zwolennik seksu do odbytowego spróbuje molestować pierwszego lepszego katolika... pojadą z gejami na stos.

No to się nawet zgadza - lęk przed homosiami (skoro już używasz tej korwinowskiej nomenklatury) - jak słusznie zauważyłeś - zwykle towarzyszy tym, którzy mają jakiś problem z własną seksualnością i męskością ;).
Jak popatrzymy na tych, co najgłośniej protestują i walą kamieniami w parady równości, to widzimy albo napakowanych łysoli, którzy niczego nie boją się tak bardzo jak tego, że ktoś zakwestionuje ich pozycję samca (na prawdę trzeba mieć motywację odwrotnie proporcjonalna do rozmiaru by spędzać całe dni na siłowni), albo lalusiowatych polityków - powstrzymam się od nazwisk ;).
Faceci, którzy mają ustawione w normie kwestie własnej seksualności i wiedzą czego chcą mają gdzieś czy ktoś jest gejem, lesbijką czy innych preferencji.

No przy tak jednoznacznych atawistycznych frojdowskich skojarzeniach to ja się nie dziwię, że masz takie lęki...

#224 nickolas81

nickolas81

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 206 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 10:48

Dick'u co to znaczy "spróbuje molestować pierwszego lepszego katolika" ? Po co gej miałby molestować hetero, po co w ogóle ma kogoś molestować? I skąd pomysł że jeśli gej to na pewno już będzie miał zapędy do molestowania?

Na szczęście podejście typu "tolerujemy gejów, ale w razie czego gotowi jesteśmy palić ich na stosie" jest dalekie od ludzi, którzy będąc heteroseksualni dają innym możliwość decydowania o ich orientacji, bez tego typu stwierdzeń
by Nico

#225 P.K.Dick

P.K.Dick

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1296 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 11:33

Nie mam takich lęków, przecież mi nikt nie grozi. Opowiadam jak reaguje większość normalnych ludzi. I jest to zresztą zdrowa reakcja. Samozabezpieczenie społeczeństwa co prawda słabnie w coraz bardziej rozmydlonej moralności ale zdrowy rozsądek jeszcze nie umarł.

Widzę odstępców i wstręt mnie ogarnia, bo mowy Twojej nie strzegą. Psalm 119:158 B.T.

#226 Fakirek

Fakirek

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 181 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 12:16

Samozabezpieczenie społeczeństwa co prawda słabnie w coraz bardziej rozmydlonej moralności ale zdrowy rozsądek jeszcze nie umarł.

A Ty - jak na skromnego człowieka przystał - jesteś jednym z nielicznych reprezentantów tegoż... ;) - pozazdrościć

#227 nickolas81

nickolas81

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 206 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 12:20

Nie mam takich lęków, przecież mi nikt nie grozi. Opowiadam jak reaguje większość normalnych ludzi. I jest to zresztą zdrowa reakcja. Samozabezpieczenie społeczeństwa co prawda słabnie w coraz bardziej rozmydlonej moralności ale zdrowy rozsądek jeszcze nie umarł.

Dick'u samozabezpieczenie przed czym? Zabezpieczenie występuje wtedy gdy istnieje zagrożenie. A tu jakie zagrożenie widzisz? Jeśli ktoś jest hetero i nie ma co do tego wątpliwości to nawet najbardziej zdeklarowany gej nie zagraża takiemu. Z resztą nikomu nie zagraża
by Nico

#228 P.K.Dick

P.K.Dick

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1296 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 12:27

Opinia nie jest argumentem merytorycznym.

Dick'u samozabezpieczenie przed czym? Zabezpieczenie występuje wtedy gdy istnieje zagrożenie. A tu jakie zagrożenie widzisz? Jeśli ktoś jest hetero i nie ma co do tego wątpliwości to nawet najbardziej zdeklarowany gej nie zagraża takiemu. Z resztą nikomu nie zagraża

Swoimi paradami geje stwarzają możliwość rozszerzania się tej zarazy.
Spojrz tutaj http://www.innastron...erlin2001.phtml na zdjęcie tego gołego faceta. Dlaczego on szokuje innych swoją postawą ?

#229 nickolas81

nickolas81

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 206 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 12:38

A jak Dicku trafiłeś na taką stronę ;) ?

Powiem szczerze że niezwykle płytko oceniasz gejów, dużo w tym ogólników, stereotypów, jakiegoś takiego niegodzenia się na to żeby inni mogli żyć tak jak chcą nie szkodząc pozostałym.

Ja nie jestem zwolennikiem obnażania się w miejscach publicznych i założę sie że 99% gejów również też się z tym zgodzi.

Mogę podać tysiące przykładów osób hetero, którzy tez pokazali się z tej "nie najlepszej strony", np.

http://www.tvn24.pl/...,wiadomosc.html

ale czy to znaczy że osoby hetero są złe bo pośród nich znajdą się również tacy, którzy nago chodzą po ulicach? Jak tępić, mówiąc Twoimi słowami "taka zarazę" ?

Takie ogólniki są po prostu niesprawiedliwe

Tak poza tym już w swoim życiu nasłuchałem się o tym, że jest tylko jedyna właściwa religia, jedyna właściwa orientacja i całe mnóstwo jedynie słusznych rzeczy.

Użytkownik nickolas81 edytował ten post 2009-01-11, godz. 12:37

by Nico

#230 P.K.Dick

P.K.Dick

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1296 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 13:02

Sprawa jest poważna. Powiedzmy że geje nie będą nikomu przeszkadzać i żyć cicho ze swoją innością. Ale przecież tak nie jest ! Chcą wychowywać dzieci, zasiadać w rządach, decydować co dla innych jest dobre a co złe. Na paradach też nie są pojedynczo, idą grupami aby pokazać że są liczni i że są realną siłą i należy się z nimi liczyć.

#231 rhundz

rhundz

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1074 Postów
  • Gadu-Gadu:4898177

Napisano 2009-01-11, godz. 13:53

A moim zdaniem sa geje i lesbijki, geje i lesbijki, ktorym tylko o rozglos chodzi oraz hetero.

Tych srodkowych nie trawie. A spoleczenstwo patrzy na calosc pryzmatem tych srodkowych ^_^. A sa oni maksymalnie niereprezentatywni.

Kto wie, moze tym samym tez jestem stereotypowcem?
:)

#232 nickolas81

nickolas81

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 206 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 14:37

Sprawa jest poważna. Powiedzmy że geje nie będą nikomu przeszkadzać i żyć cicho ze swoją innością. Ale przecież tak nie jest ! Chcą wychowywać dzieci, zasiadać w rządach, decydować co dla innych jest dobre a co złe. Na paradach też nie są pojedynczo, idą grupami aby pokazać że są liczni i że są realną siłą i należy się z nimi liczyć.

Dick- masz rację, Ty i Młody Wilk uświadomiliście mi tak wiele rzeczy. Geje są tak ogromną, niszczycielska siłą na świecie, że aż sam zacząłem się siebie bać.
Przecież bycie gejem to prawie bycie pedofilem, porywanie i gwałcenia dzieci itp.
Musimy ich wytępić, najlepiej tak jak pisałeś- na stosie, tylko jest jeden mały drobiazg...
Gej to członek Twojej rodziny, Twój sąsiad, Twój kolega z pracy, Twój dentysta i Twój doradca finansowy.
Pawdob7 mógłby Ci coś pewnie napisać w temacie obecności wśród bliskich osoby innej orientacji seksualnej. O tym, jak zmienia się pogląd na takie osoby kiedy się je ZNA a nie tylko o nich słyszy.

A stereotypy zboczeńca obnoszącego się chodząc nago po ulicy i najprawdopodobniej ze skłonnościami do pedofilii zachowaj dla siebie. Widać od razu że nie wiesz o wielu gejach czy lesbijkach w twoim otoczeni bo dzięki takim osobom jak Ty, nigdy się prawdopodobnie nie przyznają do tego co czuja i kim są.
Zawsze przecież można rzucić jakimś stereotypem, a najlepiej to na stos.

Wychodząc dziś z domu spotkałem swojego sąsiada. Jak zwykle zapytałem go o zdrowie i czy nie daje się mu we znaki kryzys gospodarczy. Zażartowałem, że u mnie w mieszkaniu gaz już jakby nie ten sam, jakby mniej rosyjski. W sklepie wpadłem na koleżankę z byłej pracy, z którą umówiłem się na kawę w przyszłym tygodniu na starym mieście, a właścicielowi sklepu powiedziałem że ta nowa ekspedientka, którą ostatnio zatrudnił jest bardzo fajna, zawsze się uśmiecha i chętnie pomaga w zakupach. A poza tym, że ten ich ochroniarz ma śmieszna za duża marynarkę.

Taki zwykły fragment dnia, może trochę sielankowy, może nie. Prawdopodobnie żadna z tych osób nie wie na 100 % że jestem gejem. Dzięki takiemu stereotypowi osoby kierującej się wyłącznie pewna częścią ciała, zapewne nieprędko sie o tym dowiedzą. Nikomu nie życzę życia w wiecznym ukryciu ciągle słysząc : "Żyj sobie jak chcesz ale przed nami udawaj że nie jesteś gejem, bo jakoś tak wtedy jest nam wygodniej. Dzięki temu wydaje sie nam że wszyscy są tacy sami, czyli wspaniali. Wszystko co jest inne jest złe".

A ja głupi na prawdę myślałem że osoby, które były kiedyś Świadkami lepiej zrozumieją że jedyna słuszna wykładnia nie jest rozwiązaniem. Że są jeszcze inne koncepcje, nie gorsze ani nie lepsze, po prostu inne i nie należy ich odrzucać tylko dlatego że nie zostały podane przez jedyne reprezentatywne Ciało Kierownicze.

Użytkownik nickolas81 edytował ten post 2009-01-11, godz. 14:43

by Nico

#233 P.K.Dick

P.K.Dick

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1296 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 14:42

No proszę - mam się zamknąć bo nie popieram gejów. Co za bezczelność.
Zapewniam cię że nie mam gejów w rodzinie, sąsiedzi dopóki nie hałasują mogą być kim chcą. Koledzy z pracy są normalni , dentysta też. Raz jeden Pan chciał mnie złapać za kolano w restauracji, to mu grzecznie odmówiłem. Będę tu mówił to co myślę jak i ty. Mam do tego prawo, jest przecież demon-kracja.
Ale pamiętaj, jak jesteś gejem, to twój brat katolik da ci po mordzie, bo ja tylko odpowiedni werset przeczytam, aby pokazać jak na to patrzy Bóg. I tyle.

Użytkownik P.K.Dick edytował ten post 2009-01-11, godz. 14:45

#234 rhundz

rhundz

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1074 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 14:51

Ale pamiętaj, jak jesteś gejem, to twój brat katolik da ci po mordzie, bo ja tylko odpowiedni werset przeczytam, aby pokazać jak na to patrzy Bóg. I tyle.

A to co ma znaczyc?

#235 P.K.Dick

P.K.Dick

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1296 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 14:54

Analiza standartowych zachowań. Masz inne zdanie ?

#236 Artur Schwacher

Artur Schwacher

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 2617 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 15:01

Ja nie napisze kto za chwile dostanie w mordę, ale ta osoba jest coraz bliżej tej jakże chwalebnej w opini wielu czytelników chwili.

Nickolas, widzisz, jak ci dobrze życzą, będziesz rządził całym swiatem, jesteś w najbardziej wpływowym światowym lobby, wszystkie decyzje polityków zapadają tylko i wyłącznie po konsultacjach z Tobą....pomyśl istnienie takich indywidułów zależy tylko od Ciebie. bo jedno Twoje słowo i czapa. Czemu go nie wymówisz?

Paradoksem jest ,że cierpliwej postawy chrzescijańskiej i wybaczania prędzej mozna nauczyć sie do homoseksualisty niż od arcychrzescijanina który z Biblią w ręku mówi co sie Bogu podoba a co nie.
To jest forum o Świadkach Jehowy. Ta religia może i ma tam swoje plusy. Rozchodzi się jednak o to aby te plusy nie przesłoniły nam minusów.
Wpadnij do mnie na Facebooku!

#237 P.K.Dick

P.K.Dick

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1296 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 15:06

Widzisz nikolas jak szybko moje słowa się sprawdzają ?
Ja nigdy bym nie napisał że dam komuś w mordę, nawet tak nie pomyślę.

Użytkownik P.K.Dick edytował ten post 2009-01-11, godz. 15:07

#238 rhundz

rhundz

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1074 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 15:11

Widzisz nikolas jak szybko moje słowa się sprawdzają ?
Ja nigdy bym nie napisał że dam komuś w mordę, nawet tak nie pomyślę.

haha ^^
musze to w jakims skeczu wykorzystac, to ma potencjał :)

Człeku, ale od Ciebie nienawiscia wieje :)

#239 P.K.Dick

P.K.Dick

Elita forum (> 1000)

• Członkowie
  • PipPipPipPip
  • 1296 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 15:15

Taaaak ? To ciekawe dlaczego Artur chce bić mnie a nie ja nikolasa ?

#240 Fakirek

Fakirek

Forumowicz (51-500)

• Członkowie
  • PipPip
  • 181 Postów

Napisano 2009-01-11, godz. 15:40

[ciach]Swoimi paradami geje stwarzają możliwość rozszerzania się tej zarazy.[ciach]

Proszę bardzo... widzę, że Kolega się rozkręca i zaczyna być coraz bardziej szczery... ;)
A co by dopiero było, gdyby Kolega i podobni ziomale dostali władzę... Proponuje pofantazjować.
Oto dlaczego nigdy nie będę ufał jedynozbawczym Kościołom, poglądom i innym oszołomom.
Pogratulować obfitości miłości chrześcijańskiej heheh.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych