Natomiast Twoje slowa sa prawie jak natchnione odraza do kogos

Trzeba sie usmiechac i rozmawiac spokonie

Napisano 2009-01-11, godz. 15:40
Napisano 2009-01-11, godz. 15:52
Fakirek, właśnie wczoraj spotkaliśmy się z Sebolkiem na piwku, i zgadzamy się przyjąć Cię do naszego "KLUBU HOMOFOBÓW"Ja też! Ja też!
Napisano 2009-01-11, godz. 15:55
To może założę ci studium Biblii ?
Fakirek, właśnie wczoraj spotkaliśmy się z Sebolkiem na piwku, i zgadzamy się przyjąć Cię do naszego "KLUBU HOMOFOBÓW"
![]()
. Ale najpierw musisz podpalić jakiś stos żeby się sprawdzić, albo przynajmniej rzucić zgniłym jajem w "pedała"
.
Pozdrawiam cieplutko
Dosia
Użytkownik Fakirek edytował ten post 2009-01-11, godz. 15:52
Napisano 2009-01-11, godz. 16:22
Odmienna orientacja seksualna jest jednym z podstawowych powodów, aby z tej społeczności wyznaniowej wykluczać "pedałów". Nawet pieszczoty oralne w tradycyjnym małżeństwie są według ich Ciała Kieowniczego naśladowaniem związków homoseksualnych.Czy mozna być świadkiem Jehowy, bedąc gejem???
Nigdzie nie wyraziłem takiej opini.Przecież to podobno nic złego ?
Użytkownik Adelfos edytował ten post 2009-01-11, godz. 16:27
Napisano 2009-01-11, godz. 16:32
No przecież nie pisałem jak ta procedura ma przebiegać, bo to nie istotne dla tematu. Chodzi o to, że jest to u Was (jak sam piszesz) niegodne.Wykluczanie to ostateczność, najpierw się tłumaczy delikwentowi że to niegodne.
Użytkownik Adelfos edytował ten post 2009-01-11, godz. 16:33
Napisano 2009-01-11, godz. 16:52
(...) Koledzy z pracy są normalni , dentysta też. Raz jeden Pan chciał mnie złapać za kolano w restauracji, to mu grzecznie odmówiłem. Będę tu mówił to co myślę jak i ty. Mam do tego prawo, jest przecież demon-kracja.
Ale pamiętaj, jak jesteś gejem, to twój brat katolik da ci po mordzie, bo ja tylko odpowiedni werset przeczytam, aby pokazać jak na to patrzy Bóg. I tyle.
Użytkownik nickolas81 edytował ten post 2009-01-11, godz. 17:07
Napisano 2009-01-11, godz. 16:56
Nie zbawienia homosiów, a dania im alternatywy, że ukierunkowanie seksualne nie jest na całe życie i podlega zmianie (jeśli tego chcemy).Osiągnięciem czego? Zbawienia świata? Pedałów, gejów, homosiów? Sam nie wiesz, po co piszesz te posty.
Insynuujesz mi intencje zupełnie odmienne od moich. Ja też tak jak WHO nie uznaję homoseksualizmu za chorobę i od samego początku pisałem o zmianie, a nie o leczeniu (później mi się wymknęło ze 2 razy). Przecież nie narzucam Ci zmiany. Piszę tylko, że jest ona możliwa. Jesteś gościem, który zaakcpetował swój homoseksualizm, ale są ludzie, którzy nie mogą tego zrobić ze względów wyznaniowych. Zatem chyba lepiej jak będą starać się o zmianę orientacji niż przez cały czas żyć w celibacie, nie? Jasne, mogą porzucić religię, ale niech oni wybierają, a nie kilka osób, które będą ich utwierdzać w tym, że zmiana jest niemożliwa.Bo widzisz, ja żyję w 2009 roku kiedy od kilku czy kilkunastu lat jakakolwiek orientacja nie jest uznawana przez Światowa Organizacje Zdrowia za chorobę.
Aż chciałoby się powiedzieć "Przebudź się" i zauważ że nie musisz nikogo leczyć na tym forum.
A gdybym ja powiedział Tobie, że wymagasz pomocy specjalisty tylko nie chcesz bo stajesz okoniem?
Myslę że zarobiłbyś majątek na terapii wirtualnej przez internet- badania, diagnoza, leczenie- wszystko przez sieć- można powiedzieć że to takie leczenie z dystansem... do pacjenta i zbyt małym ... do siebie.
Trafiłeś w sedno i myślę, że w tym miejscu warto poczynić rozróżnienie, które wprowadził JKM.Swoimi paradami geje stwarzają możliwość rozszerzania się tej zarazy.
Użytkownik Młody Wilk edytował ten post 2009-01-11, godz. 16:58
Napisano 2009-01-11, godz. 16:56
Zapewniam cię że nie mam gejów w rodzinie
Użytkownik nickolas81 edytował ten post 2009-01-11, godz. 17:05
Napisano 2009-01-11, godz. 17:00
Uświadom sobie człowieku, że Biblia, którą masz w ręku (albo i nie) powstała około 2000 lat temu, to, co czytasz współcześnie to tylko INTERPRETACJA! mogę Ci wypisać fałszywe tłumaczenia wersetów mówiących RZEKOMO o homoseksualizmie, jak o czymś obrzydliwym. Polecam więcej "badania PISM" - ale rzetelnych filologów i językoznawców, a nie badziewa w wydaniu Ciała Kierowniczego.Zaufaj slowu Bożemu które wyraźnie się wypowiada o gejach. A spokojniejszych ludzi niż ŚJ to chyba nie znajdziesz...
Napisano 2009-01-11, godz. 17:09
Jakbyś nie czytał Pisma Świętego nie wybielisz za jego pomocą homoseksualizmu. Został tam potępiony tak wyraźnie, że nie pozostawia to żadnych wątpliwości. Idąc zaś Twoim tokiem rozumowania Biblia w ogóle nie powinna być przez nas czytana, bo kto by ją tam zrozumiał. Od tego są ludzie z tytułami naukowymi.Uświadom sobie człowieku, że Biblia, którą masz w ręku (albo i nie) powstała około 2000 lat temu, to, co czytasz współcześnie to tylko INTERPRETACJA! mogę Ci wypisać fałszywe tłumaczenia wersetów mówiących RZEKOMO o homoseksualizmie, jak o czymś obrzydliwym. Polecam więcej "badania PISM" - ale rzetelnych filologów i językoznawców, a nie badziewa w wydaniu Ciała Kierowniczego.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych